کاروان صحرا

کاروان صحرا - آموزش آشپزی ،انواع مربا و ترشی،غذاهای رژیمی و ...

محصولات فروشی

آخرین مطالب

17 views بار
طرز تهیه زولبیا و بامیه رژیمی: لذت بدون نگرانی

طرز تهیه زولبیا و بامیه رژیمی: لذت بدون نگرانی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه زولبیا و بامیه رژیمی: لذت بدون نگرانی   نحوه درست کردن زولبیا و بامیه رژیمی در این مقاله از کاروان صحرا، با طرز تهیه زولبیا و بامیه رژِیمی آشنا می شوید. زولبیا و بامیه از محبوب ترین شیرینی های ایرانی هستند که در ماه رمضان طرفداران بسیاری دارند. اما به دلیل کالری و چربی بالا، بسیاری از افراد از خوردن آن ها خودداری می کنند. زولبیا و بامیه از […]

23 views بار
طرز تهیه پنتونه، نان شیرینی محبوب ایتالیایی

طرز تهیه پنتونه، نان شیرینی محبوب ایتالیایی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه پنتونه، نان شیرینی محبوب ایتالیایی   نحوه درست کردن پنتونه پنه تون نان و کیک ایتالیایی در این مقاله از کاروان صحرا، با طرز تهیه پنتونه نان ایتالیایی آشنا می شوید. پنه تون یا پنتونه، نان شیرینی محبوب ایتالیایی است که بافتی نرم و طعمی دلنشین دارد. این کیک خوشمزه، مخصوصاً در کریسمس طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک دسر یا میان وعده ی عالی سرو می شود. […]

56 views بار
طرز تهیه کله کنجی شیرینی سنتی ایلام

طرز تهیه کله کنجی شیرینی سنتی ایلام

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کله کنجی شیرینی سنتی ایلام   طرز درست کردن شیرینی کله کنجی در این مقاله از کاروان صحرا، با طرز تهیه شیرینی کله کنجی آشنا می شوید. کله کنجی یکی از شیرینی های سنتی استان ایلام است که از گذشته های دور در این منطقه تهیه می شود. این شیرینی از دو ماده اصلی کنجد و خرما تهیه می شود و به دلیل طعم و عطر خوشمزه اش، طرفداران […]

60 views بار
طرز تهیه پان فورته، دسر سنتی ایتالیایی

طرز تهیه پان فورته، دسر سنتی ایتالیایی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه پان فورته، دسر سنتی ایتالیایی   روش های درست کردن دسر پان فورته در این مقاله از کاروان صحرا، با طرز تهیه پان فورته آشنا می شوید. پانفورته (Panforte) یک دسر سنتی ایتالیایی است که به معنای “نان قوی” است. این دسر از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می شود و به دلیل طعم خوشمزه و بافت منسجمش طرفداران زیادی دارد. پانفورته چیست ؟ پانفورته یا پان فورته با […]

213 views بار
طرز تهیه کاتمر، دسر خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ای

طرز تهیه کاتمر، دسر خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ای

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کاتمر، دسر خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ای   آموزش درست کردن کاتمر، دسر خوشمزه ترکیه ای در این مقاله از کاروان صحرا، با طرز تهیه کاتمر آشنا می شوید. کاتمر یک دسر خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ای است که از خمیر یوفکا، پنیر و شیر تهیه می شود. این دسر به شکل مثلثی یا مربعی برش داده می شود و معمولاً با چای یا قهوه سرو می شود. کاتمر […]

41 views بار
طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی، کیکی خاص و خوشمزه پخت کیک توت فرنگی شکلاتی به صورت مرحله ای در این مقاله از کاروان صحرا، با طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی به صورت مرحله ای آشنا می شوید. کیک توت فرنگی شکلاتی بسیار خوشمزه است، اما طعم های تازه ی توت فرنگی واقعاً آن را متعادل می کند. این دسر کیک شکلاتی و توت فرنگی واقعا به همان اندازه که […]

157 views بار
دستور تهیه دسر کرم کارامل گیاهی با طعمی دلپذیر و موادی سالم و طبیعی

دستور تهیه دسر کرم کارامل گیاهی با طعمی دلپذیر و موادی سالم و طبیعی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی کرم کارامل مخصوص گیاه خواران   دستور تهیه کرم کارامل وگان، ایده آل برای کل خانواده ما به شما نشان می دهیم که چگونه یک کرم کارامل خوشمزه بدون تخم مرغ یا شیر حیوانی اما با طعمی عالی و بافت عالی تهیه کنید. تهیه کرم کارامل وگان بسیار ساده است. برای لذت بردن از یکی از خوشمزه ترین دسرهای اطراف فقط به چند ماده نیاز دارید. علاوه بر این، شکر را […]

196 views بار
طرز تهیه کوئین آمان شیرینی کلاسیک و سنتی فرانسوی

طرز تهیه کوئین آمان شیرینی کلاسیک و سنتی فرانسوی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی رسپی کوئین آمان   دستور تهیه شیرینی سنتی کوئین آمان  کوئین آمان، شیرینی سنتی فرانسوی است که با خمیر هزارلای کاراملایز شده تهیه می شود. در این مطلب از کاروان صحرا شما را با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا می کنیم. کوئین آمان ( به انگلیسی : Kouign-amann ) کوئینامان یا کوئینگ آمان کیک  شیرینی سنتی فرانسوی متعلق به قرن ۱۹ میلادی است است که با خمیر کریسپی چند لایه درست […]

218 views بار
نان قاتلاما ترکمنی، طعمی که هرگز فراموش نمی‌شود

نان قاتلاما ترکمنی، طعمی که هرگز فراموش نمی‌شود

مجموعه: آموزش شیرینی پزی رسپی نان قاتلاما ترکمنی   نان قاتلاما ترکمنی، شاهکاری از هنر و طعم ترکمنی  قاتلاما، نان شیرینی خوشمزه ترکمنی است که معمولا برای مراسم عروسی طبخ می شود. در این مطلب از کاروان صحرا شما را با دستور تهیه قاتلاما آشنا می کنیم. قاتلاما یا قاتلمه یک نان روغنی خوشمزه ترکمنی است که به صورت نان و شیرینی تهیه می  شود.  از این نان یا شیرینی ترکمنی خوشمزه که بسیار راحت […]

245 views بار
دستور تهیه شیرینی هلال خامه؛ شیرینی سنتی ایرانی

دستور تهیه شیرینی هلال خامه؛ شیرینی سنتی ایرانی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی رسپی شیرینی هلال خامه   دستور تهیه شیرینی هلال خامه بسیار لذیذ و آسان شیرنی هلال خامه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که به دلیل وجود خامه در خمیرش بافتی نرم و لطیف دارد. در این مطلب از کاروان صحرا شما را با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه و آسان آشنا می کنیم. شیرینی هلال خامه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که با خامه درست می شود […]