کاروان صحرا

کاروان صحرا - صفحه 48 از 92 - آموزش آشپزی ،انواع مربا و ترشی،غذاهای رژیمی و ...

محصولات فروشی

آخرین مطالب

201 views بار
طرز تهیه انواع کرم بروله دسر خوشمزه فرانسوی

طرز تهیه انواع کرم بروله دسر خوشمزه فرانسوی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی کرم بروله   طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی  کرم بروله دسر خوشمزه فرانسوی است که با خامه و زرده تخم مرغ تهیه میشود و یک لایه ترد کاراملی روی دسر، مشخصه بارز آن است. شما میتونید کرم بروله وانیلی ، پنیر و شکلاتی را به سادگی در خانه درست کنید. کرم بروله یک دسر خوشمزه فرانسوی است که با خامه و زرده تخم مرغ تهیه میشود. بافت خیلی نرم و […]

38 views بار
طرز تهیه انواع دیگچه مشهدی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه انواع دیگچه مشهدی خوشمزه و مجلسی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه دیگچه مشهدی مجلسی   دیگچه مشهدی دسر خوشمزه ایرانی دیگچه مشهدی یک دسر خوشمزه ایرانی است که با برنج تهیه میشود و مخصوص نذری ماه محرم و صفر و سفره های افطار و سحری ماه رمضان است. دیگچه مشهدی یکی از دسر های معروف ایرانی با برنج و مخصوص ماه محرم و صفر است که به عنوان نذری پخته میشود. دیگچه مشهدی به عنوان دسر برای ماه رمضان، زینت […]

216 views بار
طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی و خوشمزه

مجموعه: آموزش شیرینی پزی شیرینی ماکارون فرانسوی   طرز تهیه شیرینی ماکارون حرفه‌ای  ماکارون یک شیرینی نرم و پفکی خوشمزه فرانسوی است که بر پایه مرنگ و همراه با پودر بادام تهیه میشود.  ماکارون یک شیرینی خوشمزه نرم و پف دار فرانسوی است که بلافاصله در دهان آب میشود. شیرینی ماکارون شباهت زیادی به مرنگ دارد و با تخم مرغ و پودر شکر تهیه میشود. درست کردن شیرینی ماکارون نیاز به ترفندهای خاص و کمی […]

194 views بار
آموزش تصویری خمیر هزارلا با کیفیت و خوشمزه خانگی

آموزش تصویری خمیر هزارلا با کیفیت و خوشمزه خانگی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی خمیر هزارلا برای پخت شیرینی    طرز تهیه خمیر هزارلایه حرفه ای در منزل  اگر شیرینی زبان و ناپلئونی خورده باشید مسلما خمیر هزارلا را میشناسید، کیفیت خمیر هزارلا عامل خوشمزگی این شیرینی هاست. درست کردن خمیر هزارلا نیار به کمی تجربه و صرف زمان دارد. خمیر هزارلا پایه ساخت شیرینی زبان و شیرینی ناپلئون است. کیفیت بالای خمیر هزارلا عامل خوشمزگی این شیرینی ها ست. خمیر هزار لا ( به […]

223 views بار
طرز تهیه انواع دونات خانگی خوشمزه

طرز تهیه انواع دونات خانگی خوشمزه

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه دونات خانگی   طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه دونات یکی از پرطرفدار ترین شیرینی ها و میان وعده ها در دنیاست. انواع دونات شکری و دونات شکلاتی با بافت نرم و لطیفی که دارند یکی از بهترین گزینه ها برای مهمانی ها و دور همی های خودمانی محسوب میشوند. یکی از معروف ترین انواع پیراشکی دونات است که بک شیرینی و میان وعده بین المللی محسوب میشود […]

41 views بار
طرز تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه و مجلسی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه تارت توت فرنگی   طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم کاستارد ، ژله و شکلات تارت توت فرنگی یک شیرینی و دسر خوشمزه و مجلسی است که میتوانید با انواع فیلینگ های خامه ای ، پنیری ، کاستارد یا کرم پاتیسیر یا حتی مربای توت فرنگی و ژله توت فرنگی داخلش را پر کنید و رویش را با برش های توت فرنگی تزئین کنید.  تارت توت فرنگی مخصوص […]

41 views بار
طرز تهیه کرم نارگیل و خامه نارگیل خانگی و خوشمزه

طرز تهیه کرم نارگیل و خامه نارگیل خانگی و خوشمزه

مجموعه: آموزش شیرینی پزی روش تهیه کرم و خامه نارگیل   طرز تهیه “کرم نارگیل” و نکات درست کردن کامل آن  کرم نارگیل و خامه نارگیل میتواند جایگزین خوبی برای خامه قنادی باشد در ادامه مقاله میتوانید طرز تهیه انواع کرم نارگیل و خامه نارگیل فرم گرفته و خوش مزه را بخوانید.  کرم نارگیل جایگزین بسیار خوبی برای خامه فرم گرفته برای تزئین کیک و شیرینی است. کرم نارگیل جزو دسرها محسوب میشود و میتوانید […]

48 views بار
طرز تهیه باسلوق سنتی ساوه خوشمزه و خانگی

طرز تهیه باسلوق سنتی ساوه خوشمزه و خانگی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی روش تهیه باسلوق ساوه    طرز تهیه باسلوق ساوه رشته ای و قالبی باسلوق سنتی ساوه شیرینی اصیل خوشمزه ایرانی است که با مغز گردو ، شیره انگور و آرد تهیه میشود و میتوانید به همراه چای نوش جان نمایید.  باسلوق اصیل ساوه با مغز گردو ، شیره انگور ، آرد و ادویه دلخواه تهیه میشود. باسلوق سنتی ساوه یکی از سوغاتی های اصیل این شهر است. برای تهیه باسلوق اصیل […]

188 views بار
آموزش تزیین و خامه کشی کیک خانگی (فیلینگ کیک)

آموزش تزیین و خامه کشی کیک خانگی (فیلینگ کیک)

مجموعه: آموزش شیرینی پزی آموزش خامه کشی کیک خانگی    آموزش مرحله به مرحله خامه کشی کیک برای تزیین  خامه کشی کیک خانگی یکی از روش های حرفه ای و زیبا برای ترئین انواع کیک اسفنجی و کیک شکلاتی است. خامه کشی کیک نیاز به کمی مهارت و تجربه دارد بنابراین اگر برای اولین بار از نتیجه کار خودتان رضایت نداشتید ، نا امید نشوید و بیشتر تمرینکنید.   اگر کیک خانگی درست می کنید حتما […]

41 views بار
خامه سنگین و دوبل چیست؟ طرز تهیه خامه سنگین

خامه سنگین و دوبل چیست؟ طرز تهیه خامه سنگین

مجموعه: آموزش شیرینی پزی خامه دوبل یا خامه سنگین   طرز تهیه خامه سنگین + زمان ماندگاری  خامه سنگین را به نام خامه قنادی می شناسید، خامه سنگین پایه اولیه خامه فرم گرفته است که برای تزئین انواع کیک ها و شیرینی های تر و دسر مورد استفاده قرار میگیرد.  خامه سنگین را معمولا به نام خامه قنادی می شناسیم ، دلیل پر طرفدار بودن انواع شیرینی تر و کیک های قنادی وجود همین خامه […]