کاروان صحرا

کاروان صحرا - صفحه 52 از 92 - آموزش آشپزی ،انواع مربا و ترشی،غذاهای رژیمی و ...

محصولات فروشی

آخرین مطالب

202 views بار
دستور تهیه باقلوای اردبیل؛شیرینی اصیل و سنتی ایرانی

دستور تهیه باقلوای اردبیل؛شیرینی اصیل و سنتی ایرانی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه باقلوای اردبیل   طرز تهیه باقلوای خوشمزه و مخصوص اردبیل باقلوا یکی از شیرینی های اصیل و سنتی ایرانی است که محبوبیت زیادی دارد ، شاید باقلوا را به عنوان سوغاتی یزد بشناسید ولی یکی از باقلواهای باکیفیت و خوشمزه ایرانی ، باقلوای اردبیل است که با لایه های نازک خمیر و پودر گردو تهیه می شود.  باقلوا در ایران به روش های مختلف طبخ می شود ، با […]

216 views بار
دستور تهیه کیک پای کرم دار؛ خوشمزه ترین کیک خانگی

دستور تهیه کیک پای کرم دار؛ خوشمزه ترین کیک خانگی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی کیک پای کرم دار بوستون   طرز تهیه کیک پای کرم دار خوشمزه و مجلسی کیک پای کرم دار یک کیک لطیف و خوشمزه است که بین لایه های کیک را با کرم پر میکنند یا این که کیک را در قالب مخصوص می پزند و رویش را با کرم و میوه های مختلف پر میکنند.  کیک پای کرم دار ، یکی از کیک های خوشمزه خانگی است که می توانید […]

218 views بار
دستور تهیه شیرینی الماسی/ شیرینی خوشمزه و سنتی ترکیه

دستور تهیه شیرینی الماسی/ شیرینی خوشمزه و سنتی ترکیه

مجموعه: آموزش شیرینی پزی رسپی شیرینی الماسی   طرز تهیه شیرینی الماسی خوشمزه و مجلسی شیرینی الماسی یکی از شیرینی های سنتی ترکیه است که شباهت زیادی به شیرینی های عید نوروز ایرانی دارد.  شیرینی الماسی ترکیه یکی از شیرینی های محلی ترکیه است که میتواند یکی از گزینه های جذاب برای شیرینی های عید نوروز باشد. شیرینی الماسی ترکیه طعمی خوشمزه و بافتی ترد و بیسکویتی دارد و وسط شیرینی را با شکلات ذوب […]

220 views بار
دستور تهیه باقلوای سه رنگ قزوین؛شیرینی سنتی زیبا و خوشمزه

دستور تهیه باقلوای سه رنگ قزوین؛شیرینی سنتی زیبا و خوشمزه

مجموعه: آموزش شیرینی پزی رسپی باقلوای سه رنگ   طرز تهیه باقلوا پرچمی قزوین / باقلوا سه رنگ باقلوای سه رنگ قزوین ، شیرینی سنتی و زیبای ایرانی است که از مغزهای مختلف و زعفران برای لایه های رنگی باقلوا استفاده می شود.  باقلوای سه رنگ قزوین که به نام باقلوای پرچمی قزوین هم شناخته می شود ، مهم ترین و پرطرفدار ترین سوغات قزوین است. از آنجایی که تنوع مزه در باقلوای پرچمی قزوین […]

90 views بار
دستور تهیه باگر کیک خوشمزه و ساده ؛کیک ترند

دستور تهیه باگر کیک خوشمزه و ساده ؛کیک ترند

مجموعه: آموزش شیرینی پزی باگر کیک یاسی   طرز تهیه باگر کیک خوشمزه و ساده به روش قنادی  باگر کیک، مینی کیک های ۱ – ۲ نفره هستند که در کاسه باگر به صورت لایه لایه قرار میگیرند و برای تولد، ولنتاین یا سایر مناسبت ها هدیه داده می شوند.  باگر کیک تبدیل به یکی از کیکهای ترند این روزها شده است که برخلاف نامش، بسیار ساده تهیه می شود بدون نیاز به خامه کشی […]

233 views بار
دستور تهیه کیک فرشته برفی زیبا و خوشمزه

دستور تهیه کیک فرشته برفی زیبا و خوشمزه

مجموعه: آموزش شیرینی پزی تزئین و خامه کشی کیک فرشته برفی   طرز تهیه کیک فرشته برفی با بافت ترد و لطیف کیک فرشته برفی بافتی نرم و اسفنجی دارد ، رنگ کیک فرشته برفی کاملا سفید و برفی است و بافت بسیار لطیفی دارد که بلافاصله در دهان آب می شود.  کیک فرشته برفی یکی از انواع کیک های اسفنجی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. برای تهیه کیک فرشته برفی حتما […]

224 views بار
دستور تهیه شیرینی کاک/ شیرینی سنتی کرمانشاه

دستور تهیه شیرینی کاک/ شیرینی سنتی کرمانشاه

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی کاک   طرز تهیه کاک کرمانشاهی مخصوص و خوشمزه  شیرینی کاک یکی از شیرینی های سنتی کرمانشاه است که سوغات این شهر هم محسوب می شود. شیرینی کاک یا نان کاک یکی از شیرینی های سنتی کرمانشاه است که از لایه های نازک و ظریف خمیر کاک به همراه پودر قند ، دارچین ، هل و پودر بادام تشکیل شده است. در ادامه مقاله کاروان صحرا طرز تهیه شیرینی […]

596 views بار
دستور تهیه جوز قندی؛ گرانترین شیرینی و خشکبار ایران

دستور تهیه جوز قندی؛ گرانترین شیرینی و خشکبار ایران

مجموعه: آموزش شیرینی پزی جوزقندی چیست   دستور تهیه جوز قندی سوغات استان مرکزی جوزقندی یکی از شیرینی ها و خشکبار سنتی استان مرکزی است که از قرار دادن پودر مخصوص یا گردو داخل میوه های خشک مثل هلو ، آلو و انجیر مخصوص شب یلدا تهیه می شود.  جوز قندی یکی از خشکبار خوشمزه و مقوی شهر نراق است که در فصل پاییز تهیه می شود. جوز قندی سوغات استان مرکزی به خصوص شهر نراق […]

230 views بار
دستور تهیه رقایب حلوا؛ حلوای خوشمزه و سنتی رشت

دستور تهیه رقایب حلوا؛ حلوای خوشمزه و سنتی رشت

مجموعه: آموزش شیرینی پزی حلوای رقایب یا حلوای تخم گشنیز   طرز تهیه حلوای رقایب گیلانی خوشمزه   رقایب حلوا یا حلوای تخم گشنیز یکی از حلواهای سنتی رشت و استان گیلان است که طعمی متفاوت و دلپذیر دارد.  رقایب حلوا یا حلوای رقایب به نام حلوای تخم گشنیز هم شناخته می شود ، حلوا رقایب ، یکی از حلواهای سنتی استان گیلان به خصوص شهر رشت است.  برای تهیه حلوا بهتر است از آرد سنگک […]

231 views بار
دستور تهیه پیشمه شیرینی سنتی ترکمن ها

دستور تهیه پیشمه شیرینی سنتی ترکمن ها

مجموعه: آموزش شیرینی پزی پیشمه ترکمنی   طرز تهیه پیشمه شیرینی ترکمنی خوشمزه و ساده  پیشمه ترکمنی یک شیرینی ساده سنتی و خوشمزه است که به سرعت آماده می شود ، پیشمه را مانند دونات در روغن سرخ می کنند و سپس رویش پودر قند می پاشند.  پیشمه ترکمنی یک شیرینی سنتی ترکمنی است که در روغن سرخ می شود و بسیار خوشمزه و البته پر کالری است.  پیشمه شیرینی سنتی ترکمن ها است که […]