کاروان صحرا

کاروان صحرا - صفحه 57 از 92 - آموزش آشپزی ،انواع مربا و ترشی،غذاهای رژیمی و ...

محصولات فروشی

آخرین مطالب

207 views بار
روش های تهیه مربا شاتوت مفید برای مبتلایان به کم خونی

روش های تهیه مربا شاتوت مفید برای مبتلایان به کم خونی

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات طرز تهیه مربای توت سیاه   مربای شاتوت خون ساز است بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به کم‌خونی مفید است. پس با مصرف این مربای خوشمزه کم خونی را ریشه کن کنید. در ادامه با ۲ روش متفاوت پخت مربا آشنا می شوید. طرز تهیه مربای شاه توت بدون پخت : مواد لازم برای تهیه یک کیلو و نیم مربای شاتوت :  شاتوت یا توت سیاه نیم کیلو گرم   عسل ۱ […]

216 views بار
طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات   طرز تهیه مربا آلبالو   مواد لازم برای تهیه مربا آلبالو :  آلبالو ۱ کیلو  شکر ۱/۵ کیلو  آبلیمو ۱ قاشق مرباخوری   طرز تهیه مربای آلبالو : برای تهیه ی مربا آلبالو، ابتدا دم و برگ آلبالوها را بگیرید و آن را بشویید و داخل آبکش قرار بدهید تا کمی آب آن خارج شود، سپس یک عدد نی پلاستیکی بردارید و از جای ساقه ی آلبالو به داخل […]

210 views بار
طرز تهیه سرکه سیب خانگی

طرز تهیه سرکه سیب خانگی

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات نحوه درست كردن سركه سيب در منزل   تهیه سرکه خانگی شاید در نگاه اول زمان بر و کمی سخت باشد ولی اگر جرات یکبار درست کردن آن را پیدا کنید متوجه می شوید این کار نه تنها سخت نیست بلکه در نهایت طعمی را تجربه می کنید که در هیچ فروشگاهی نمی توانید این طعم و مزه را پیدا کنید. سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و […]

79 views بار
طرز تهیه مربای گل محمدی

طرز تهیه مربای گل محمدی

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات   روش های پخت مربا گل محمدی   مربا گل محمدی یکی از خوشمزه ترین مرباهای فصل بهار و تابستان است. ممکن است خانم هایی که در خانه مربای گل محمدی را درست می کنند با مشکل تلخ شدن مربا مواجه شوند. مربا گل محمدی، مربا گل بهار نارنج، مربا گل زرد، مربا گل نسترن و …  از انواع مرباهای خوشمزه ای هستند که می توانید در خانه تهیه کنید. […]

209 views بار
طرز تهیه ترشی گل سیر

طرز تهیه ترشی گل سیر

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات   طرز تهیه ی ترشی سیر گل   ترشی گل سیر طعمی مانند سیر ترشی دارد اما بوی آن کمتر است و به راحتی قابل خوردن است. این ترشی با غذاهایی مانند ماهی، دمیپختی و ماکارونی بسیار خوشمزه می شود و دهان کمتر از سیر بو می گیرد. زمانی که ساقه ی سیر بلند می شود، اگر هنوز چیده نشده اند، روی قسمت ساقه ی آن سیرهای کوچکی در می […]

196 views بار
چند روش طرز تهیه مربا سیب

چند روش طرز تهیه مربا سیب

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات طرز تهیه مربای سیب ترش   سیب یکی از میوه هایی است که سرشار از خاصیت است و در بیشتر فصل های سال فراوان است به همین دلیل شما را با چند مدل روش درست کردن مربا سیب آشنا می کنیم. مربای سیب سبز ترش : مواد لازم برای مربا سیب: سیب سبز ۱ کیلو  آب لیموترش نصف یک لیموی بزرگ  شکر ۱ کیلو آب ۲ پیمانه  چوب دارچین ۱ عدد […]

206 views بار
طرز تهیه مربا انجیر

طرز تهیه مربا انجیر

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات   روش درست کردن مربای انجیر   مربا انجیر از مقوی ترین مرباهایی است، که در ماه رمضان بسیار استفاده می شود در ادامه ۲ روش درست کردن مربای انجیر را آموزش داده ایم. این مربا را به راحتی در فصل تابستان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. تهیه مربا انجیر به روش اول: مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر : انجیر سبز ۱ کیلو شکر ۲۸۰ […]

197 views بار
طرز تهیه انواع ترشی کلم قرمز

طرز تهیه انواع ترشی کلم قرمز

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات   طرز درست کردن انواع ترشی کلم   از ترشی کلم قرمز بیشتر برای دورچین غذا و … استفاده می شود. این ترشی خیلی سریع آماده می شود و به روش های متفاوت تهیه می شود. طرز تهیه ی ترشی کلم شیرین : مواد لازم برای ترشی کلم قرمز شیرین :  شکر ۷ قاشق غذاخوری  نمک ۱/۵- ۲ قاشق غذاخوری  کلم ۱ عدد  سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه […]

205 views بار
طرز تهیه مربای گیلاس خوش آب و رنگ

طرز تهیه مربای گیلاس خوش آب و رنگ

فصل تابستان است و زمان درست کردن مرباهای خوشمزه ی رنگارنگ. یکی از مرباهای خوشمزه و دوست داشتنی، مربای گیلاس است که هم می توان در صبحانه از آن استفاده کرد و هم به در تهیه دسر و شیرینی. فصل تابستان است و زمان درست کردن مرباهای خوشمزه ی رنگارنگ. یکی از مرباهای خوشمزه و دوست داشتنی، مربای گیلاس است که هم می توان در صبحانه از آن استفاده کرد و هم به در تهیه […]

218 views بار
طرز تهیه مربا به شکل گل

طرز تهیه مربا به شکل گل

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات   طرز تهیه مربا هویج به شکل گل   برای تهیه ی مربا به شکل گل از میوه های متفاوتی می توانید استفاده کنید از جمله هویج، خیار، بالنگ، پوست پرتقال، حتی ترب سفید و چغندر. از بین مرباها برای تزیین دسر و کیک و … استفاده می شود. این میوه ها را می توانید به شیوه ی خودتان به شکل گل رز تزیین کنید و بعد با آن مربا […]