کاروان صحرا

کاروان صحرا - صفحه 72 از 92 - آموزش آشپزی ،انواع مربا و ترشی،غذاهای رژیمی و ...

محصولات فروشی

آخرین مطالب

221 views بار
دستور تهیه خورش مرغ ترش (غذای شمالی)

دستور تهیه خورش مرغ ترش (غذای شمالی)

مجموعه: آموزش انواع غذاها طرز تهیه مرغ ترش   مرغ ترش یکی از غذاهای خوشمزه ی خطه ی شمال کشورمان است، پیشنهاد می کنم حتما آن را امتحان کنید. مواد لازم برای مرغ ترش :  مرغ  ۴ تکه  گردوی خرد شده  ۲۰۰ گرم  سبزی معطر خرد شده  ۳۰۰ گرم  رب انار  ۳-۴ قاشق غذاخوری  پیاز ۱ عدد بزرگ   سیر  ۳-۴ حبه  نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم  آبغوره یا آب نارنج به مقدار لازم  […]

195 views بار
آموزش تهیه قهوه ترک به سبک کافی شاپ ها

آموزش تهیه قهوه ترک به سبک کافی شاپ ها

مجموعه: آموزش انواع غذاها   آموزش قهوه ترک قهوه ترک نوعی از سرو قهوه می باشد که درجه پودر کردن قهوه و سرو آن متفاوت با قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه است. در این قهوه از دانه قهوه برشته شده و کاملا پودرشده استفاده می شود. در ادامه با یک روش تهیه قهوه ترک آشنا شوید. مواد لازم برای طرز تهیه قهوه ترک : پودر قهوه ۲ قاشق مرباخوری سرپر آب ۱ فنجان شکر ۱ قاشق مرباخوری […]

186 views بار
معركه ترین طعم “سوپ قارچ” را تجربه كنید!

معركه ترین طعم “سوپ قارچ” را تجربه كنید!

مجموعه: آموزش انواع غذاها طرز تهیه سوپ قارچ و خامه   سوپ قارچ، یکی از انواع سوپ های خوشمزه است که از آن در مجالس و مهمانی ها استفاده می شود و طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه سوپ قارچ و خامه مواد لازم برای سوپ قارچ و خامه :  خامه زده شده ۱ لیوان    قارچ خرد شده به شكل دلخواه  ۱ لیوان  پیاز  ۱ عدد  كره  ۲۵ گرم  آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری   عصاره مرغ ۱ بسته […]

202 views بار
طرز تهیه آش کلم به چند روش متفاوت

طرز تهیه آش کلم به چند روش متفاوت

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه آش کلم برگ   آش کلم برگ یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. به روش های متفاوتی پخته می شود. در ادامه به چند نوع روش پخت آش کلم اشاره کرده ایم.   مواد لازم برای آش کلم :  کلم پیچ کوچک  ۱ عدد  جعفری خرد شده ۳-۴ قاشق غذاخوری   پودر نعناع خشک  ۱ قاشق غذاخوری  بلغور ۱ پیمانه   لوبیا قرمز و نخود پخته  یک و […]

198 views بار
طرز تهیه ی کمپوت آلبالو

طرز تهیه ی کمپوت آلبالو

مجموعه: آموزش انواع غذاها   بهترین روش تهیه ی کمپوت آلبالو   برای نگهداری طولانی مدت میوه ها می توانید از روش کمپوت کردن آن ها استفاده کنید. شما به راحتی می توانید آلبالوهای خود را کمپوت کنید. و از خوردن آن لذت ببرید.   مواد لازم برای تهیه ی کمپوت آلبالو :  آلبالو ۱ کیلوگرم   شکر ۶۰۰ گرم   آب ۳ لیوان    طرز تهیه کمپوت آلبالو : برای تهیه ی کمپوت آلبالو ابتدا آلبالوها […]

187 views بار
طرز تهیه آش گوجه

طرز تهیه آش گوجه

مجموعه: آموزش انواع غذاها   روش های پخت آش گوجه   آش گوجه فرنگی یکی از آش های خوشمزه ای است که امتحان آن ضرر ندارد، در آش گوجه ی همدانی از لپه استفاده می شود که در ادامه با طرز تهیه ی آن ها آشنا می شوید.   مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی :  سبزی آش (نعنا، جعفری، گشنیز، اسفناج، تره) ۴۰۰ گرم   گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم   گندم پوست کنده ۱ پیمانه  […]

190 views بار
طرز تهیه چای بادام

طرز تهیه چای بادام

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه چای بادام   چای بادام یکی از چای هایی است که دارای خواص بی نظیری است. ابداع چای بادام شیرین توسط چینی ها صورت گرفته است. در ادامه با ۲ روش متفاوت آن آشنا شوید.   مواد لازم برای تهیه چای بادام : مغز بادام شیرین ۲ مشت  آب ۴ پیمانه   طرز تهیه چای بادام شیرین : هر چند تهیه این چای کمی بیشتر از دم کردن […]

211 views بار
طرز تهیه پاستا با مرغ و کلم بروکلی

طرز تهیه پاستا با مرغ و کلم بروکلی

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه پاستا با کلم بروکلی   پاستا با کلم بروکلی گیاهی با کلم بروکلی درست می شود شما می توانید این پاستا را با ریحان هم درست کنید و به جای بادام زمینی از تخم آفتابگردان استفاده کنید. هنگام خوردن این پاستای سبز رنگ تصویری از تمام زیبایی های طبیعت برای شما جلوه می کند. پاستا با کلم بروکلی: مواد لازم پاستا با کلم بروکلی: ماکارونی یا پاستا با […]

196 views بار
نکته هایی برای پخت پوره سیب زمینی

نکته هایی برای پخت پوره سیب زمینی

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه ی پوره سیب زمینی   پوره ی سیب زمینی یکی از غذاهای ساده و مقوی می باشد. برای تهیه ی پوره سیب زمینی می توانید به روش های زیر عمل کنید که بسیار خوشمزه است.   مواد لازم برای پوره ی سیب زمینی : سیب زمینی ۲ عدد کره به مقدار کم  شیر ۱ فنجان نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم    طرز تهیه ی پوره ی […]

194 views بار
طرز تهیه شامی پوک

طرز تهیه شامی پوک

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز پخت شامی پوک   شامی پوک یکی از خوشمزه ترین انواع شامی می باشد که با گوشت های متفاوتی طبخ داده می شود. مواد اصلی این شامی شامل گوشت، لپه، تخم مرغ و ادویه ها می باشد. شامی پوک بوقلمون مواد لازم برای شامی پوک بوقلمون :  گوشت بوقلمون پخته ۵۰۰ گرم   لپه ۳۰۰ گرم   پنیر پارمزان رنده شده  ۱۵۰ گرم  تخم مرغ ۴ عدد   جعفری و گشنیز ۱۰۰ گرم  […]