کاروان صحرا

کاروان صحرا - صفحه 81 از 92 - آموزش آشپزی ،انواع مربا و ترشی،غذاهای رژیمی و ...

محصولات فروشی

آخرین مطالب

165 views بار
طرز تهیه انواع اسلایدر

طرز تهیه انواع اسلایدر

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه انواع اسلایدر   طرز تهیه اسلایدر مرغ و گوشت اسلایدرها، باب میل ترین و مدروزترین ساندویچ های دنیا هستند که هم خیلی ساده اند و هم درست کردنشان به وقت زیادی احتیاج ندارد. اسلایدرها، مینی ساندویچ هایی هستند که در نان های کوچک همبرگری سرو می شوند. البته بهتر است به جای این تعریف ها، خودتان دست به کار شوید و تجربه کنید. اسلایدر چیست؟ اسلایدر (به انگلیسی: […]

197 views بار
درست کردن شربت سیب با روش های متفاوت

درست کردن شربت سیب با روش های متفاوت

مجموعه: آموزش انواع غذاها   انواع روش های تهیه ی شربت سیب   طرز تهیه شربت سیب یکی از راه های استفاده از سیب و ویتامین های آن تهیه شربت سیب است. برای تهیه شربت سیب ابتدا باید نوع سیب را انتخاب نمایید. این انتخاب بر اساس طعم، شیرینی، رنگ، بو، آبدار بودن واندازه سیب امکان پذیر است. اگر می خواهید آبمیوه ی سیب کم شیرینی داشته باشید به اندازه ۲ عدد سیب شیرین ۲ عدد […]

160 views بار
طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید

مجموعه: آموزش انواع غذاها طرزتهیه سس بشامل یا سس سفید   طرز آماده سازی سس بشامل سس بشامل یا سس سفید، یکی از سس های پرکاربرد و پر مصرف است که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. از این سس در تهیه ی لازانیا، پاستا، انواع ماهی و مرغ استفاده کنید. برخلاف تصور شما، منشا این سس سفید در ایتالیا است و در اوایل سال ۱۵۰۰ به فرانسه آورده شده است. این سس […]

159 views بار
طرز تهیه توپ برنج سرخ شده ایتالیایی

طرز تهیه توپ برنج سرخ شده ایتالیایی

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرزتهیه توپک برنج ایتالیایی   روش پخت توپ برنج سرخ شده ایتالیایی این توپک های برنج سرخ شده از غذاهای مخصوص ایتالیایی است که طرفداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه ی آن آشنا می شوید.  توپ برنج سرخ شده ایتالیایی : مواد لازم برای توپ برنج سرخ شده ایتالیایی :  برنج پخته شده  ۲ و نیم فنجان تخم مرغ   ۲-۳ عدد  ژامبون ریز خرد شده یک چهارم الی […]

178 views بار
طرز تهیه نان بربری در خانه

طرز تهیه نان بربری در خانه

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه نان بربری خانگی   طرز تهیه نان بربری نان بربری از جمله نان هایی است كه میان ما ایرانی ها طرفدار زیادی دارد و مخصوصاََ اگر به همراه پنیر تبریز باشد یک صبحانه جانانه خواهد شد. طرز تهیه نان بربری در خانه : مواد لازم برای پخت نان بربری :  آرد نان الک شده  ۵ پیمانه سرصاف  آب  ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر) + ۶ قاشق غذاخوری (۱/۴ […]

172 views بار
طرز تهیه ساندویچ گوشت ژیروسی

طرز تهیه ساندویچ گوشت ژیروسی

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه ساندویچ گوشت ژیروسی   ساندویچ گوشت ژیروسی یک ساندویچ خوشمزه این یک وعده غذایی عالی است و تهیه ی آن سریع و آسان است و طعم آن فوق العاده است. طراوت با سس خیار سرو می شود و حتی چربی کمی دارد. ساندویچ گوشت ژیروسی: مواد لازم برای تهیه ی ساندویچ گوشت گاو ژیروسی :  ماست ساده  ۲۵۰ گرم  خیار به تکه های نازک خرد شده یک سوم فنجان   پیاز ریز […]

182 views بار
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو به سبک رستورانی

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو به سبک رستورانی

مجموعه: آموزش انواع غذاها   پخت پاستا با سس آلفردو   طرز تهیه پاستا با سس آلفردو سس آلفردو یکی از خوشمزه ترین سس هایی است که با پاستا میل می شود. این سس به دو صورت ساده و با قارچ پخته می شود. پاستا با سس آلفردو : مواد لازم برای پاستا با سس آلفردو :  پاستای مورد نظر ۱ بسته   روغن ۲ قاشق غذاخوری   سینه مرغ مکعبی خرد شده ۲ تکه  کره  ۳ […]

200 views بار
طرز تهیه رانی پرتقال

طرز تهیه رانی پرتقال

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرزتهیه رانی پرتقال   طرز تهیه رانی پرتقال در خانه اگر به رانی علاقه دارید، شما به راحتی می توانید آن ها را در منزل تهیه کنید و با اطمینان خاطر میل کنید. بسیاری از افراد از مشکلات معده رنج می برند، که نمی توانند میوه ها را به صورت خام و تازه بخورند. باید حتما به صورت کمپوت و پخته میل کنند. اما مصرف کمپوت ها و آبمیوه های […]

158 views بار
روش های خشک کردن به + طرز تهیه چای به

روش های خشک کردن به + طرز تهیه چای به

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه چای به    روش درست کردن چای به چای به یکی از چایی های خوشمزه ای است که می توانید آن را در فصل پاییز به راحتی در خانه تهیه کنید. چای به یکی از چای ها و دمنوش های خوشمزه ای است که در تمام فصول می توانید استفاده کنید. این چای را به راحتی می توانید در فصل پاییز تهیه کنید. در ادامه با روش های […]

173 views بار
طرز تهیه پنیر کوتاژ

طرز تهیه پنیر کوتاژ

مجموعه: آموزش انواع غذاها   کاربردهای پنیر کوتاژ   پنیر کوتاژ یا کاتیج  پنیر کوتاژ جایگزین مناسبی برای پنیر ریکوتا زیرا چربی این پنیرها کم است. این پنیر بسیار پر فایده است و دیر هضم می شود. پنیر کوتاژ یک پنیر نرم است که از کشک ساخته می شود و مزه ترشی دارد. این پنیر اولین بار توسط کارگران اروپایی ساخته شد و سپس به آمریکا آورده شد.   پنیر کوتاژ به clumping که در […]