کاروان صحرا

کاروان صحرا - صفحه 86 از 92 - آموزش آشپزی ،انواع مربا و ترشی،غذاهای رژیمی و ...

محصولات فروشی

آخرین مطالب

196 views بار
طرز تهیه رول شام آسان

طرز تهیه رول شام آسان

مجموعه: آموزش انواع غذاها طرز تهیه ی رول شام   روش تهیه رول شام این دستور غذایی ساده رول شام برای طول یک هفته مناسب است، اما من آن را بیشتر برای تعطیلات آخر هفته می پزم. این نان ها بسیار نرم و لطیف و خوشمزه هستند. در این دستور العمل می توانید ۱۲ رول درست کنید، اگر می خواهید تعداد بیشتری تهیه کنید می توانید میزان آن را ۲ یا ۳ برابر کنید.   […]

185 views بار
طرز تهیه مرغ ماخانی (مرغ کره ای)

طرز تهیه مرغ ماخانی (مرغ کره ای)

مجموعه: آموزش انواع غذاها طرزتهیه مرغ ماخانی   روش پخت مرغ ماخانی  مرغ ماخانی یا همان مرغ کره ای یکی از غذاهای هندی است. این غذا به عنوان خوراک است اما می توانید آن را با برنج هم میل کنید. مرغ ماخانی (مرغ کره ای) مواد لازم برای مرغ ماخانی : روغن بادام زمینی  ۱ قاشق غذاخوری موسیر ریز خرد شده ۱ عدد  پیاز سفید خرد شده یک چهارم پیاز  کره  ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو […]

192 views بار
طرز تهیه قهوه یخی تایلندی

طرز تهیه قهوه یخی تایلندی

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه قهوه سرد تایلندی   روش آماده سازی قهوه یخی تایلندی قهوه ی سرد تایلندی، در تمام خیابان ها و سواحل تایلند فروخته می شود و بسیار عالی است که در یک روز گرم که به سادگی بر روی یخ سرو شود و تشنگی را برطرف کند. طرز تهیه قهوه یخی تایلندی این قهوه ی سرد تایلندی معتبر بهتر از معجون کافی شاپ است، به علاوه تهیه آن آسان است […]

193 views بار
شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

مجموعه: آموزش انواع غذاها   آشنایی با شیر تغلیظ شده ی شیرین شده   شیر تغلیظ شده شیرین شده شیر تغلیظ شده ی شیرین را در بعضی از شیرینی ها، قهوه های سرد و… استفاده می شود. این شیر، شیرین و غلیظ است. در ادامه با شیر تغلیظ شیرین شده و طرز تهیه ی آن آشنا می شوید. شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست؟ شیر تغلیظ شده شیرین ماده ای است که در دسرها و […]

214 views بار
طرز تهیه سوجا دیله (ساج ایچی)

طرز تهیه سوجا دیله (ساج ایچی)

مجموعه: آموزش انواع غذاها طرز پخت ساج ایچی (سوجا دیله)   طرز تهیه سوجا دیله سوجا دیله خورشت مخصوص شهر سوباتان است. سوجادیله فوق العاده خورشت لذیذی است که از خوردن آن سیر نمی شوید. سوجا دیله (ساج ایچی)، از گوشت پرچرب گوسفند تهیه می شود. برای پخت آن، ابتدا گوشت گوسفند را خورد کرده و در ساج که قبلا کمی روغن کره در داخل آن سرخ‌شده، می‌ریزند و پس از اضافه کردن ادویه‌جات لازم […]

198 views بار
طرز تهیه پلانتین سرخ شده

طرز تهیه پلانتین سرخ شده

مجموعه: آموزش انواع غذاها آموزش پخت پلانتین سرخ شده   پلانتین سرخ شده پلانتین از میوه های خانواده ی موز است که آن را سرخ می کنند و میل می کنند. زمانی که این میوه سرخ شود شیرین تر و خوشمزه تر می شود. میوه ی پلانتین رسیده سرخ شده دارای بافتی ترد، کاراملی و طعم شیرین است. این یک غذای همه جا حاضر در دریای کارائیب است که تقریباً با هر وعده غذایی سرو […]

165 views بار
طرز تهیه ماهی سالمون با سس سیر

طرز تهیه ماهی سالمون با سس سیر

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه ماهی سالمون با سس سیر   روش پخت ماهی سالمون با سس سیر با ماهی سالمون تازه، یک وعده غذایی سریع، مقوی و خوشمزه درست کنید. فیله ماهی سالمون با سیر، برای یک وعده غذایی بسیار آسان و خوشمزه است. این غذا با مواد لازم کم و در فر می توانید در زمان خیلی کم بپزید. اگر از خوردن غذاهای دریایی لذت می برید، ماهی سالمون منبع خوبی از […]

196 views بار
طرز تهیه کشک لیمو

طرز تهیه کشک لیمو

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه چاشنی کشک لیمو   روش تهیه کشک لیمو همانطور که از اسم کشک لیمو مشخص است. لیموترش از مواد اصلی آن است که باید از لیموترش تازه استفاده شود. کشک لیمو را به خاطر طعم ترش آن بیشتر به عنوان چاشنی استفاده می کنند. طرز تهیه کشک لیمو: مواد لازم برای تهیه ی کشک لیمو : آب لیمو تازه سه چهارم فنجان (از ۴-۶ لیمو) پوست پوست ۱ عدد […]

61 views بار
طرز تهیه منمن املت ترکیه ای

طرز تهیه منمن املت ترکیه ای

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز پخت منمن املت ترکیه ای   روش پخت منمن املت ترکیه ای املت یک صبحانه سنتی ترکی کاملاً آماده است، این املت ترکی با نام مستعار منمن آنقدر یک غذای تخم مرغ خارق العاده است که می توانید آن را برای همه وعده های غذایی میل کنید. این غذای ساده و در عین حال سالم و بسیار خوشمزه تخم مرغ نام خود را از یک شهر ترکیه واقع در […]

58 views بار
طرز تهیه چاشنی موفونگو

طرز تهیه چاشنی موفونگو

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه چاشنی موفونگو   روش تهیه چاشنی موفونگو پلانتین یا چنار یکی از اعضای خانواده موز است. بزرگتر و کمی از موز شیرین تر است و طعم خام آن چندان جذاب نیست. پلانتین ها را گاهی اوقات “موز پخت” می نامند، زیرا هنگام پخته شدن در بهترین حالت هستند. آنها در آب و هوای گرم رشد می کنند و در هند و کارائیب رایج است. طرز تهیه چاشنی موفونگو یا […]