کاروان صحرا طرز تهیه خورشت ترشی قورمه - کاروان صحرا

 درست کردن خورشت ترشی قورمه, نحوه ی درست کردن خورشت ترشی قورمه

طرز تهیه خورش ترشی قورمه یا قورما

 

خورش ترشی قورمه

خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراک است.

خورشت ترشی قورمه یا قورمه اردبیلی خوشمزه، شباهت زیادی به قیمه دارد، با این تفاوت که جای لپه از لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود و روی خورشت پیاز داغ طلایی بریزید.

 

خورشت ترشی قورمه

مواد لازم برای خورشت ترشی قورمه : برای ۳ نفر

 گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم 
 لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه 
 پیاز ۱ عدد 
 آلوچه به مقدار لازم 
 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه  به میزان لازم
 زعفران دم کرده به میزان لازم 
 رب گوجه  به میزان لازم
 پیاز داغ (در صورت دلخواه)  به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورش ترشی قورمه :

لوبیاها را از قبل خیس کنید. پیاز را خرد کنید و کمی تفت بدهید و بعد گوشت خورشتی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و بعد کمی تفت بدهید. رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و بعد یک مقدار آب بریزید و اجازه بدهید بپزد.

 

زمانی که گوشت نیم پز شد آب لوبیاها را دور بریزید و به خورش اضافه کنید، و بعد داخل خورش بریزید.

 

نیم ساعت آخر پخت آلوچه های از قبل خیس شده را داخل آن بریزید، نمک و زعفران را هم بریزید. و اجازه بدهید خورش جا بیفتد. و در پایان با پیاز داغ تزیین کنید. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه خورشت ترشه سماق)

 

خورشت ترشی قورمه,طرز تهیه خورشت ترشی قورمه

طرز تهیه خورش ترشی قورما

 

نکاتی برای تهیه ی خورش ترشی قورمه:

اگر از قبل خیس نکردید دوبار بجوشانید و آب آن را بیرون بریزید.

 می توانید پیاز داغ داخل آن را حذف کنید، این ذائقه ای است.

 چاشنی این خورشت آبغوره است.

 

 سعی کنید رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران بیشتری اضافه کنید چون هرچه زعفران این خورشت بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.

 

 خوشمزگی این خورشت به پیاز بستگی دارد و هرچه بیشتر باشد خوشمزه تر می شود مثلا برای هر نفر یک پیاز متوسط در نظر بگیرید و دقت کنید موفع سرخ کردن پیازها نسوزند زیرا طعم خورشت را به طور کل عوض می کند.

 

 برای اینکه پیاز را خوشرنگ و خشک تهیه کنید، ابتدا پیازها را خلالی و یک اندازه خرد کنید سپس آن را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید چند جوش بخورد و بعد آن را آبکش کنید زمانی که آب پیازها خارج شد داخل تابه ای روغن بریزید پس از داغ شدن روغن پیازها را داخل آن ها بریزید و تفت بدهید. و پس از سرخ شدن پیازها را داخل سبد بریزید تا روغن اضافی آن ها جدا شود.

 

 پس از سرخ شدن پیازها سریع می سوزند. دقت کنید پیازها نسوزند.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 172 views بار دسته بندی : آموزش انواع غذاها تاريخ : 26 ژوئن 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.