کاروان صحرا طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادهای حرفه ای - کاروان صحرا

طرز پخت شیرینی دانمارکی

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

برای تهیه ی شیرینی دانمارکی بهتر است ابتدا کرم آن را تهیه کنید و تا زمان خنک شدن آن خمیر شیرینی را آماده کنید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی ساده است و به راحتی می توانید شیرینی دانمارکی را در خانه درست کنید. لازم به ذکر است ارزش غذایی و کالری شیرینی دانمارکی در ۱۰۰ گرم ۴۰۳ کالری می باشد و زیاده روی در مصرف آن باعث چاقی می‌شود.

طرز پخت شیرینی دانمارکی :

مواد لازم برای شيرينی دانماركی :

 تخم مرغ  ۳ عدد
 نمک نصف قاشق چایخوری 
 شکر  ۱۱۰ گرم
 آرد  ۷۰۰-۷۵۰ گرم
 خمیر مایه ۳ قاشق غذاخوری 
شیر   نصف پیمانه
 وانیل ۱ قاشق چایخوری 
 روغن مایع ۱ پیمانه 
آب ولرم برای عمل آوردن خمیرمایه ۱ لیوان

 

میزان آرد بستگی به آرد شما دارد باید در حدی باشد که خمیر شما لطیف باشد و به دست نچسبد. آرد را کم کم اضافه کنید.

 

اگر با این میزان مواد خمیر شما سفت شد می توانید مقداری شیر به آن اضافه کنید.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی:

ابتدا همه ی مواد را به غیر از آرد، خمیر مایه در ظرفی خوب مخلوط کنید در ظرفی یک لیوان آب ولرم برای عمل آوردن خمیر مایه آماده کنید اکنون خمیر مایه عمل آمده را همراه آرد به مواد قبل اضافه کنید یا با میکسر یا با ورز دادن به یک خمیر یکدست تبدیل کنید. سپس به خمیرتان ۵ دقیقه استراحت بدهید.

 

به سراغ کرم داخل شیرینی دانمارکی بروید.

 

طرز تهیه کرم داخل دانمارکی:

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی

 

مواد لازم برای کرم داخل دانمارکی:

شیر ۱ لیوان 
شکر  نصف لیوان 
آرد نصف شکر 
وانیل نوک چاقو 
گلاب  در صورت دلخواه

 

طرز تهیه کرم میانی شیرینی دانمارکی :

ابتدا آرد و شکر را ۲ بار الک کنید و آرام با همزن به شیر روی اجاق اضافه کنید و دائم هم بزنید تا ته نگیرد و غلظت پیدا کند. بعد از اینکه غلیظ شد (به غلظت فرنی) شعله را خاموش کنید و اجازه بدهید خنک شود.

 

مقداری از خمیر بردارید و به شکل دلخواه پهن کنید و برش بزنید از کرم کنار خمیر قرار بدهید و آن را رول کنید می توانید شکل های متفاوتی آماده کنید اما کرم باید وسط آن باشد. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید و بعد شیرینی ها را با کمی فاصله داخل آن بچینید.

 

اکنون پارچه ای تمیز روی شیرینی ها بیاندازید و اجازه بدهید حدود ۱ ساعت استراحت کند، پس از استراحت زرده تخم مرغ و زعفران آب کرده یا شیر را هم بزنید و با برس روی آن بکشید و کنجد یا پودر پسته و یا مغز تخمه و … روی آن بریزید و در فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدهید.

 

دقت کنید دمای فرها متفاوت است خودتان به شیرینی تان سر بزنید و نسوزد. زمانی که پخته شد خاموش کنید شاید ممکن است کمتر از ۲۰ دقیقه شود و یا حتی زمان بیشتری لازم داشته باشد.

 

پخت شیرینی دانمارکی,نکاتی برای تهیه ی شیرینی دانمارکی

نحوه ی درست کردن شیرینی دانمارکی

 

* برای تهیه ی شیرینی دانمارکی برای کرم آن می توانید از کرم پاتیسیر استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 203 views بار دسته بندی : آموزش انواع غذاها تاريخ : 26 ژوئن 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.