کاروان صحرا طرز تهیه پیتزا - کاروان صحرا

 

طرز تهیه پیتزا مخلوط, طرز تهیه ی انواع پیتزا

طرز تهیه ی انواع پیتزا

 

شما به راحتی می توانید انواع پیتزاها و خمیر آن را در منزل تهیه کنید و سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید و حتی باب میل خود مواد آن را تغییر بدهید. در ادامه با چند روش پخت آن آشنا شوید.

 

مواد لازم برای خمیر پیتزا :

آرد تقریبا   ۳۵۰ گرم
آب  ۱ پیمانه 
 مخمر فوری ۱ قاشق غذاخوری 
 روغن ۳ قاشق غذاخوری 
نمک  ۱/۲ قاشق چایخوری 

 

مواد لازم برای پیتزا مخلوط :

ژامبون ریز شده ۵۰۰ گرم
سوسیس خرد شده ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم 
آویشن به مقدار لازم 

 

طرز تهیه خمیر پیتزا :

آرد را به همراه مخمر فوری و نمک با هم خوب مخلوط کنید سپس روغن و آب را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید، میزان آب و آرد بستگی به آردتان دارد که آرد چه میزان آب جذب می کند. باید خمیرتان به گونه ای باشد که بسیار لطیف باشد و به دست شما نچسبد. زمانی که مواد خوب مخلوط شدند و خمیر مورد نظرتان بدست آمد خمیر و از ظرف خارج کنید و روی یک سطح صاف را آرد پاشی کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را ورز بدهید (به این صورت که خمیر را با کف دست باز کنید و خمیر که باز شد آن را ببندید، به مدت ۱۰ دقیقه این کار را ادامه بدهید) بعد از ورز دادن خمیرتان را کامل ببندید و جمع کنید یعنی این که هیچ جای آن درز و باز شدگی نداشته باشد. آن را به صورت چانه ای بزرگ درست کنید.

 

خمیرتان را داخل یک ظرف بزرگ بگذارید (زیرا حجم آن ۲ برابر می شود) در آن را ببیندید و آن را در محیطی گرم به مدت ۱ ساعت یا بیشتر قرار بدهید تا حجم خمیرتان دو برابر شود.

 

طرز تهیه سس پیتزا :

نصف فلفل دلمه ای، ۲ حبه سیر و حدود ۳-۴ عدد گوجه فرنگی پوست گرفته شده و ۱ قاشق غذاخوری سرکه را داخل  غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شوند بعد مواد را با ۴ قاشق غذاخوری روغن و نمک و فلفل مخلوط کنید و روی شعله قرار بدهید تا به غلظتی که می خواهیم برسد (غلظت باید کمی رقیق تر از رب باشد).

 

اجازه بدهید سس سرد شود.

 

طرز تهیه پیتزا,تهیه ی پیتزا مخلوط

پخت پیتزا در خانه

 

طرز تهیه پیتزا مخلوط :

بعد از گذشت زمان مورد نیاز برای خمیر، کف سینی فر را چرب کنید و خمیر را نازک روی سینی فر پهن کنید. زیرا بعد از پخت خمیر پف می کند. بعد از اینکه پهن کردید روی آن مقداری چنگال بزنید و بعد از سس آماده شده روی خمیر بریزید و روی آن پهن کنید.

 

مقداری پنیر پیتزا بریزید و بعد از آن ژامبون های خرد شده بریزید به صورتی که یک لایه روی خمیر را بپوشانید و بعد از آن قارچ های ورقه را بچینید و سوسیس های حلقه ای را بچینید و بعد مقداری فلفل دلمه ای بریزید. میزان فلفل دلمه ای نباید زیاد باشد.

 

و در پایان مقدار زیادی پنیر پیتزا روی آن بریزید و داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید و دمای فر را روی ۱۷۰ قرار بدهید. زمانی که خمیر پیتزا پخت زیر آن را خاموش کنید و شعله ی بالایی را روشن کنید تا روی آن به میزان دلخواه سرخ شود. و در پایان روی آن آویشن و سس بریزید و میل کنید.

 

* میزان مواد لازم را به سلیقه ی خودمی توانید کم یا زیاد کنید. بعضی افراد پر قارچ دوست دارند یا دوست دارند ژامبون و یا سوسیس آن بیشتر باشد.

 

درست کردن خمیر پیتزا, نکته هایی برای تهیه پیتزا

نکاتی برای پخت پیتزا در خانه

 

برای تهیه ی پیتزا مخصوص از کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ و گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا استفاده کنید. به همان روش بالا با این تفاوت که یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و بعد گوشت چرخ کرده به آن اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید. و بعد از پخت گوشت ها، خمیر را روی سینی پهن کنید و از سس روی آن بزنید و بعد از آن پنیر را روی آن بریزید و یک لایه گوشت روی آن قرار بدهید و پس از آن کالباس و بعد قارچ های حلقه ای را روی آن قرار بدهید و فلفل دلمه ای را روی آن بریزید. در پایان روی آن را پنیر پیتزای فراوان بریزید.

 

و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه قرار بدهید. و پس از پخت نان گریل رو را روشن کنید.

 

برای تهیه ی پیتزا گوشت مانند پیتزای مخصوص عمل کنید با این تفاوت که کالباس را حذف کنید.

 

برای تهیه ی پیتزا مرغ، مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید و پس از پخت آن را ریش کنید و مانند دستور پیتزا گوشت بپزید با این تفاوت که به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.

 

* می توانید به سلیقه ی خود روی پیتزاها از ذرت های بخارپز و زیتون یا گوجه فرنگی استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 177 views بار دسته بندی : آموزش انواع غذاها تاريخ : 26 ژوئن 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.