کاروان صحرا طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر - کاروان صحرا

 طرز تهیه کتف و بال مرغ سوخاری, نحوه ی پخت کتف و بال مرغ

طرزتهیه کتف و بال برشته در فر

 

کتف و بال مرغ در فر

برای پخت کتف و بال روش های مختلفی وجود دارد. در این مطلب یک روش پخت کتف و بال در فر را آموزش می دهیم.

طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر :

مواد لازم برای تهیه ی بال مرغ ترد :

 آرد  یک سوم فنجان
 پودر پاپریکا  ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق چاخوری 
نمک به مقدار لازم
 فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری 
 فلفل کاین  یک چهارم الی نصف قاشق چایخوری
 کره ۳ قاشق غذاخوری
کتف و بال مرغ  ۱۰ عدد 

 

طرز تهیه بال مرغ ترد در فر :

کتف و بال ها را کاملا تمیز بشویید و اجازه بدهید آب آن ها کاملا کشیده شوند. سپس فر را روشن کنید و روی دمای ۲۱۰-۲۲۰ درجه قرار بدهید.

 

آرد، پودر پاپریکا، نمک و پودر سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در یک کیسه پلاستیکی با تکان دادن کاملا ترکیب کنید.

 

پس از ترکیب شدن کتف و بال ها را به مخلوط آرد اضافه کنید. و خوب زیر و رو کنید. تا به آرد آغشته شوند.

 

داخل سینی فر کاغذ فویلی پهن کنید و روی آن کره ی ذوب شده بریزید. سپس بال ها را روی آن بچینید.

 

اجازه بدهید ۳۰ دقیقه بپزند و باز آن ها را برگردانید و اجازه بدهید ۳۰-۴۰ دقیقه دیگر بپزند. کتف و بال ها باید کاملا مغز پخت شوند. در این روش آن ها سوخاری می شوند.

 

کتف و بال مرغ,طرز تهیه کتف و بال مرغ

طرز پخت کتف و بال برشته در فر

 

نکاتی برای تهیه کتف و بال برشته در فر :

برای برشته شدن آن ها نیازی به اضافه کردن کره روی آن ها نیست زیرا کتف و بال با پوست است و خودش روغن دارد.

 

 مدت زمان پخت به دما و حرارت فر شما بستگی دارد. دقت کنید زمانی که مغز پخت شد و ترد شد آن زمان فر را خاموش کنید. اگر زودتر شد مدت زمان کمتری قرار بدهید و اگر نپخته بود مدت بیشتری به آن اجازه بدهید تا بپزد. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی)

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 184 views بار دسته بندی : آموزش انواع غذاها تاريخ : 26 ژوئن 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.