کاروان صحرا طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت - کاروان صحرا

 پخت کوکوی شیرین قزوینی, طرز تهیه کوکو شیرین

پخت کوکو شیرین قزوینی

 

روش پخت کوکوی شیرین قزوینی

کوکو شیرین از غذاهای سنتی و محلی شهر قزوین است. این غذا به عنوان شیرینی نیست بلکه کوکو است با طعم شیرین. افرادی که به غذاهای شیرین علاقه دارند حتما این غذا را تهیه و میل کنند.

کوکوی شیرین قزوینی

مواد لازم برای کوکوی شیرین قزوینی برای ۵ نفر :

سیب زمینی متوسط ۵ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
 روغن مایع  به مقدار لازم
 نمک  به مقدار لازم
 آب و گلاب ۱ پیمانه 
 شکر  ۱ پیمانه
 زعفران دم کرده به مقدار لازم 

 

روش آماده سازی کوکو شیرین قزوینی :

برای پخت کوکو شیرین ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و زمانی که گرم هستند آن ها را ریز رنده کنید و یا چرخ کنید. تخم ها را در ظرفی جدا بشکنید و هم بزنید. ۲ قاشق شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید و تخم مرغ ها را به همراه مقدار کمی نمک و روغن به سیب زمینی ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

 

تابه ای را روی گاز قرار بدهید و داخل آن روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود. مواد کوکو را داخل روغن بریزید و اجازه بدهید سرخ شود. سپس آن را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.

 

برای تهیه ی شربت کوکو شیرین، داخل قابلمه ای شکر، آب و زعفران و گلاب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مقداری بجوشد. سپس شربت را روی کوکوها بریزید و اجازه بدهید با حرارت کم به خورد کوکوها برود. در پایان کوکو را خارج کنید و با پودر مغز پسته و گل محمدی تزیین کنید.

 

طرز تهیه کوکو شیرین در فر :

 

کوکوی شیرین قزوینی,طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی

طرز پخت کوکو شیرین در فر

 

مواد لازم کوکو شیرین :

 سیب زمینی  ۱ کیلو
 تخم مرغ ۸ تا ۱۰ عدد 
 بکینگ پودر  ۱ قاشق مرباخوری
 زعفران دمکرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری 
 روغن مایع  ۱۵۰ گرم
 نمک  مقدار کمی
شکر ۳۵۰ تا ۵۰۰ گرم 
 آب ۱ پیمانه 
گلاب نصف پیمانه

 

پخت کوکو شیرین در فر : 

آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل شود و ۴ دقیقه پس از جوشیدن گلاب را اضافه کنید و بعد از یک جوش زدن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سیب زمینی را آب پز کنید و پوست بگیرید و داغ داغ بکوبید.

 

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با همزن به مدت ۴ الی ۵ دقیقه هم بزنید سپس بکینگ پودر و زعفران دم کرده را اضافه کنید. سپس سیب زمینی پوره شده را به همراه نمک و تخم مرغ های زده شده و ۲/۳ از روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

کف تابه ای پیرکس و یا قالبی را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید به صورتی که قطر آن ۲-۴ سانتی متر شود. روی آن را صاف کنید و باقی روغن را روی آن را بریزید در فر به مدت ۳۵-۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید.

 

دقت کنید در قالب های فلزی زودتر می پزد و سرخ می شود. اما در ظروف پیرکس زمان پخت بیشتر می شود. دقت کنید که پخته شوند.

 

بعد از پخت شربت را روی کوکو بریزید وکوکو را برش بدهید و به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید.

 

پس از این زمان اجازه بدهید تا خنک شود. و روی هر برش را با خلال بادام و پسته تزیین کنید و برای براق شدن مقداری شربت روی آن بزنید.

 

روش های درست کردن کوکو شیرین, مواد لازم برای تهیه ی کوکو شیرین

روش پخت کوکوی شیرین

 

نکاتی برای تهیه ی کوکو شیرین :

برای پخت کوکو شیرین می توانید از قالب های مافین هم استفاده کنید.

 

 برای تهیه ی شربت کوکو از هل هم می توانید استفاده کنید.

 

 دقت کنید به دلیل اینکه این غذا شیرین است نمک باید خیلی کم باشد تا بدمزه نشود.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 183 views بار دسته بندی : آموزش انواع غذاها تاريخ : 26 ژوئن 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.