کاروان صحرا طرز تهیه ی سمبوسه در ساندویچ ساز ( اسنک پز) - کاروان صحرا

 پخت سمبوسه در اسنک پز, طرز تهیه سمبوسه در ساندویچ ساز

طرز تهیه سمبوسه در اسنک پز

 

طرز تهیه ی سمبوسه در اسنک پز

سمبوسه یکی از غذاهای معروف جنوب کشورمان است همانطور که می دانید غذاهای جنوبی بسیار تند هستند و شما می توانید از فلفل قرمز و یا فلفل سبز قلمی استفاده کنید و این غذای لذیذ را تند میل کنید.

سمبوسه در ساندویچ ساز :

مواد لازم برای تهیه ی سمبوسه : 

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱۰۰-۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نان لواش به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
پودر آویشن به مقدار لازم

 

طرز تهیه سمبوسه با ساندویچ ساز :

برای سمبوسه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید، سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید زمانی که نرم شدند قارچ ها را ریز خرد کنید و اضافه کنید کمی تفت بدهید.

 

زمانی که آب قارچ ها رو به پایان است گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید اگر دوست داشتید می توانید جعفری خرد شده را اضافه کنید. و تفت بدهید. نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و زردچوبه را اضافه کنید و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه بدهید مواد مغز پخت شوند و آب آن کشیده شود.

 

سپس ۴ لایه نان لواش را به سایز صفحه ی کل ساندویچ سازتان برش بزنید. صفحه های ساندویچ ساز را چرب کنید و ۴ لایه از نان را روی صفحه قرار بدهید و از مواد سمبوسه روی آن پخش کنید.

 

و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. و بعد ۴ لایه دیگر نان لواش را روی آن ها قرار بدهید و در ساندویچ ساز را ببندید با این روش نان های لواش سرخ و خشک می شوند و روغن زیادی مصرف نمی کنند.

 

طرز تهیه سمبوسه,طرز تهیه انواع سمبوسه

مراحل پخت سمبوسه در ساندویچ ساز

 

طرز تهیه سمبوسه در ساندویچ ساز, طرز تهیه سمبوسه در اسنک پز

روش های پخت سمبوسه

 

نکاتی برای تهیه انواع سمبوسه:

مواد داخل سمبوسه کاملا سلیقه ای است حتی می توانید سیب زمینی آبپز شده را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید و حتی پنیر پیتزا را حذف کنید. اگر از سیب زمینی استفاده می کنید میزان گوشت چرخ کرده را کمتر کنید.

 

 می توانید مواد بالا را بدون جعفری و با کمی رب گوجه تفت بدهید. و یا حتی به همان مواد بالا رب اضافه کنید.

 

 این چند مدل سمبوسه را می توانید مانند روش های دیگر در نان لواش قرار بدهید و در روغن داغ سرخ کنید و یا سینی فر را چرب کنید و آن ها را داخل سینی فر بچینید و با قلمو روی آن ها روغن و زعفران آبکرده را بزنید. در صورت تمایل می توانید کنجد بریزید و در فر قرار بدهید و گریل روی آن را روشن کنید تا خشک و کمی سرخ شوند و بعد شعله ی زیری را روشن کنید تا زیر آن ها هم کمی سرخ شوند.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 161 views بار دسته بندی : آموزش انواع غذاها تاريخ : 26 ژوئن 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.