کاروان صحرا

کاروان صحرا - صفحه 53 از 92 - آموزش آشپزی ،انواع مربا و ترشی،غذاهای رژیمی و ...

محصولات فروشی

آخرین مطالب

227 views بار
دستور تهیه شیرینی تاتار چورک؛شیرینی سنتی و خوشمزه ترکمن ها

دستور تهیه شیرینی تاتار چورک؛شیرینی سنتی و خوشمزه ترکمن ها

مجموعه: آموزش شیرینی پزی تاتار چورک ترکمنی یا نان تاتاری   دستور تهیه تاتار چورک شیرینی گنبدی تاتار چورک یا نان تاتاری یکی از شیرنی های سنتی ترکمنی است که برای تهیه آن خمیر را به صورت رول در آورده و در روغن سرخ می کنند و سپس رویش پودر قند می پاشند.  شیرینی تاتار چورک ترکمنی یا نان تاتاری ، شیرینی سنتی ترکمن ها است که برای  پذیرایی عید و عروسی ها تهیه می شود […]

228 views بار
۲ روش تهیه آبنبات قیچی خوشمزه و خانگی

۲ روش تهیه آبنبات قیچی خوشمزه و خانگی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی آبنبات قیچی چیست   طرز تهیه ” آبنبات قیچی” سوغات شهر همدان آینبات قیچی همان آبنبات های قدیمی هستند که با آب و شکر و اسانس دلخواه تهیه می شود و همه ما در بچگی طعمش را چشیده ایم،آب نبات قیچی هل دار سوغات همدان است که هنوز به صورت سنتی در این شهر تهیه می شود.  آبنبات قیچی چیست؟ آبنبات قیچی قدیمی که همه ما طعمش را چشیده ایم سوغات […]

224 views بار
طرز تهیه تجکی ؛ شیرینی خوشمزه و سنتی شهر خاش

طرز تهیه تجکی ؛ شیرینی خوشمزه و سنتی شهر خاش

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه تجکی   دستور تهیه شیرینی شهر خاش بنام تجکی  تجکی شیرینی سنتی شهر خاش در سیستان و بلوچستان است که با آرد جوانه گندم تهیه می شود.  تجکی یکی از شیرینی های سنتی شهر خاش در استان سیستان و بلوچستان است. ممکن است تجکی را با سمنو اشتباه بگیرید ولی این دو تفاوت های زیادی با هم دارند و نمیتوانیم آن ها را به جای هم استفاده کنید. شباهت […]

370 views بار
دستور تهیه بیسکاتی/ بیسکویت سنتی ایتالیایی

دستور تهیه بیسکاتی/ بیسکویت سنتی ایتالیایی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی رسپی بیسکاتی   طرز تهیه بیسکاتی ایتالیایی/ بیسکویت مغزدار مجلسی بیسکاتی، بیسکویت سنتی ایتالیایی است که معمولا از مغز بادام در ترکیب آن استفاده می شود. بافت بیسکاتی ترد و کرانچی است و برای این که کاملا ترد و خشک شود نیاز به  دو مرحله پخت دارد. بیسکاتی چیست؟ بیسکاتی (به انگلیسی :  biscotti) ، بیسکویت بادام سنتی ایتالیایی است که بافتی ترد و برشته دارد و معمولا در کنار نوشیدنی […]

244 views بار
دستور تهیه حلوای بگل از خوراکی های خوشمزه کردی

دستور تهیه حلوای بگل از خوراکی های خوشمزه کردی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی رسپی حلوای بگل   طرز تهیه خوراکی محلی و لذیذ ایلام حلوای بگل حلوای بگل یا حلوای خرما بگل یکی از خوراکی های خوشمزه کردی است که سوغات استفان یلام محسوب می شود.  حلوای بگل یا شاتیه که در کردی ” به گل ” گفته می شود یکی از تنقلات خوشمزه کردی و از سوغاتی های سنتی استان ایلام است. این حلوا از غذاهای مقوی استان ایلام است که طرز تهیه ساده […]

242 views بار
دستور تهیه کیک جافا؛ مینی کیک خوشمزه و سنتی انگلیسی

دستور تهیه کیک جافا؛ مینی کیک خوشمزه و سنتی انگلیسی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی رسپی کیک جافا   دستور العمل آسان کیک جافای سنتی انگلیس کیک جافا یک مینی کیک سنتی انگلیسی است که سه لایه کیک اسفنجی، ژله پرتقال و شکلاتی دارد ، شما با یک گاز کوچک از این کیک خوشمزه، طعم ها و بافت های متفاوتی را حس میکنید.  کیک جافا ( به انگلیسی : jaffa cakes ) کیک سنتی انگلیسی است که محبوبیت بسیار زیادی دارد. کیک جافا از سه لایه […]

235 views بار
دستور تهیه کیک اکلز؛ کیک انگلیسی خوشمزه

دستور تهیه کیک اکلز؛ کیک انگلیسی خوشمزه

مجموعه: آموزش شیرینی پزی رسپی کیک اکلز   آموزش پخت کیک انگلیسی؛کیک اکلز کیک اکلز بیشتر شبیه کلوچه است تا کیک ، کلوچه ای که داخلش را با کشمش پر کرده اند. کیک اکلز ( به انگلیسی : Eccles cake ) کیک انگلیسی است که شبیه کلوچه است و داخلش را با کشمش و میوه های خشک پر می کنند و به این دلیل که اولین بار دراکلز لانکشایر تولید شده به این نام شناخته […]

239 views بار
دستور تهیه اسکون نارگیلی؛ شیرینی انگلیسی خوشمزه و فوری

دستور تهیه اسکون نارگیلی؛ شیرینی انگلیسی خوشمزه و فوری

مجموعه: آموزش شیرینی پزی رسپی اسکون نارگیلی   طرز تهیه اسکون نارگیلی خوشمزه و مخصوص اسکون ها، نان شیرینی های انگلیسی هستند که بافت نرمی بین نان و شیرینی دارند و معمولا به همراه خامه و مربا یا به همراه چای در وعده صبحانه و عصرانه میل می شوند. اسکون نوعی نان شیرینی یا کیک حجیم انگلیسی است که معمولا از گندم یا بلغور درست می شود و شیرینی کمی دارد.   اسکون چیست؟ اسکون […]

290 views بار
دستور تهیه شیرینی دلبرو؛ شیرینی سنتی شهر لار

دستور تهیه شیرینی دلبرو؛ شیرینی سنتی شهر لار

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی دلبرو   طرز تهیه شیرینی دلبرو؛ یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز شیرینی دلبرو شیرینی خوشمزه و لطیف لاری است که برای عید نوروز تهیه می شود و شباهت زیادی به پیراشکی دارد. شیرینی دلبرو ، شیرینی سنتی شهر لار است که برای عید نوروز طبخ می شود. این شیرینی نرم و خوشمزه ، شباهت زیادی به پیراشکی دارد ، خمیرش فوری آماده شده و در روغن سرخ […]

273 views بار
طرز تهیه مارمالاد هویج مناسب شیرینی ها

طرز تهیه مارمالاد هویج مناسب شیرینی ها

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات   طرز تهیه مارمالاد هویج مناسب شیرینی ها   از خوشمزه ترین شیرینی هایی که در دسته شیرینی های خشک قرار می گیرد شیرینی مربایی است و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگی آن در دسته شیرینی های پرطرفدار هم قرار می گیرد.   مواد لازم برای مارمالاد هویج :  هویج  ۵۰۰ گرم شکر   ۵۰۰ گرم پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری  گلاب  ۱/۴ لیوان  پودر هل ۱ قاشق […]