-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
این بار حلوا با آلبالو درست کنید
مواد لازم برای حلوای آلبالو :
آرد سفید شیرینی پزی | ۲۰۰ گرم |
آرد سنگک | ۴۰ گرم |
آب | ۳۵۰ میلی لیتر |
شکر | ۳۰۰ گرم |
مارگارین | ۲۲۵ گرم |
روغن مایع | ۸۰ میلی لیتر |
آلبالو بدون هسته | ۳۰۰ گرم |
جوهرلیمو | ۱ قاشق چایخوری |
رنگ آلبالویی | چند قطره |
شربت آلبالو | ۲۰۰ میلی لیتر |
روش تهیه حلوای آلبالو :
ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت میدهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الک كرده، كنار میگذاریم.
آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت میدهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند. در قابلمهای گود آب، شربت، شكر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط كرده، روی حرارت میگذاریم تا جوش آید.
داخل تابهای كه میخواهیم حلوا را تهیه كنیم كره را ذوب كرده، آردها را داخل آن الک میكنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه میكنیم و یک دقیقه تفت میدهیم.
حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و كره اضافه كرده، هم میزنیم تا جایی كه حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر میداریم و آن را با آلبالو و ترافل های شكلاتی و ورق طلای خوراكی تزیین میکنیم.
منبع : مجله زندگی ایده آل / bartarinha.ir