-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
با طرز تهیه دسر هویج کلاسیک و خوشمزه آشنا شوید
آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه دسر هویج کلاسیک :
هویج رنده شده | ۱۰ فنجان |
شیر | ۱ و ۱/۲ فنجان |
شکر | ۱/۲ فنجان |
بادام خرد شده | ۱/۴ فنجان |
هل سبز و خرد شده | ۱/۲ قاشق چایخوری |
کره یا روغن حیوانی | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر هویج کلاسیک :
هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.
شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.
نکته:
* می توانید گرم یا سرد میل کنید.
* می توانید به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید.
منبع : bamacook.com