-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه شيرينی عسلی مناسب نوروز
مواد لازم برای تهیه شيرينی عسلی :
* آرد | ۷۵ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق غذاخوری |
کره | ۱۳ گرم |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) |
شیر | حداكثر چند قاشق (در صورت نياز) |
* آرد ۷۵ گرم ( اگر چسبناک بود تا ۵ گرم ديگر آرد اضافه شود)
طرز تهیه شيرينی عسلی :
کره نرم شده و عسل و آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم، شير را ذره ذره اضافه كنيد تا خمير يكدستی شود. بعد خمیر را بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید.
بعد در سینی بچینید و سپس داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه بگذارید.
گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا