-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی
مواد لازم برای شیرینی لیمویی یا پرتقالی :
آرد | ۲۵۰ گرم |
کره | ۱۲۵ گرم |
شکر | ۱۲۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پوست لیمو (پرتقال) رنده شده | ۲ عدد |
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۲۲۰ گرم |
آب لیمو | ۱۰ میلی لیتر |
طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی :
کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه ای شود، تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید، آرد را الک کنید و به همراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنید، خمیر تقریبا سفت می شود. بدون اینکه زیاد ورز بدهید، روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید باز کنید، بعد با کاتر دلخواه ببرید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید، در فر گرم شده ۱۸۰ درجه، ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.
برای آیسینگ، همه مواد را به راحتی مخلوط کنید.
آیسینگ را روی شیرینی های سرد شده بریزید و پسته بریزید.
گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا