-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه مافين سیب و آناناس
مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم برای مافين سیب و آناناس :
سیب پوست گرفته و خردكرده | ۴۰۰ گرم |
آرد | ۳۰۰ گرم |
بكینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
دارچین | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
شكر قهوه ای | ۱۲۵ گرم |
شیر | ۳۵۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیلین | یک چهارم قاشق چایخوری |
كره آب كرده و سردشده | ۱۵۰ گرم |
گردو برشته و خردكرده | ۶۰ گرم |
آناناس خردكرده | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه مافين سیب و آناناس :
فر(تاون) را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب ۱۲ تائی مافین را با كپسول های كاغذی بپوشانید. آن گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنک شود.
سپس آرد، بكینگ پودر، دارچین و نمك را با هم مخلوط و الک كنید، شكر را بیفزائید و در مركز آن، حفرهای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخممرغ ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و كره را اضافه كنید.
اكنون مایه فراهم كرده را درون حفره مواد خشك بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
اینک مایه را درون كپسولها بریزید و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همین كه مافینها خنک شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژههای بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.
سپس ۳۰ گرم كره به كرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید كرم كاملاً خنك شود. اكنون آماده مصرف است.
یادآوری:
• برای تهیه كرم گاناش، ۱۰۰ گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن گاه ۲۰۰ گرم شكلات سیاه خردكرده را به خامه بیفزائید و مخلوط كنید.
• از هم زدن زیاد مایه مافین خودداری كنید. زیرا موجب سفت شدن آن میشود.
• اینک مایه را درون كپسولها بریزید و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همین كه مافینها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژههای بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.
گردآوری : بخش آشپزی کاروان صحرا