-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان
مواد لازم برای کادایف فنجانی:
کادایف | ۵۰۰ گرم |
کره | ۲۰۰ گرم |
خامه | به مقدار لازم |
مغز گردو یا پودر پسته | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه شربت کادایف:
شکر | ۴ لیوان |
آب | ۴ لیوان |
لیمو | ۱-۲ قطره |
طرز تهیه شربت کادایف:
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و اجازه بدهید بجوشد سپس ۱-۲ قطره لیمو را به آن به اضافه کنید. و اجازه بدهید تا شربت مقداری غلیظ شود.
طرز تهیه کادایف فنجانی:
کادایف را باز کنید و روی آن کره آب شده بریزید و هم بزنید. مقداری داخل فنجان فشار بدهید و روی آن گردو بریزید و دوباره کادایف بگذارید و فشار دهید و بعد آن را بیرون بیاورید تا شکلی زیبا به خود بگیرد.
آن ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا وقتی روی آن طلایی شد بیرون بیاورید.
و روی آن شربت سرد شده بریزید. این دسر باید خودش گرم باشد و شربت آن سرد. اجازه بدهید شربت به خورد کادایف برود و آن را از ظرف خارج کنید و روی آن یک قاشق خامه بگذارید و اگر دوست داشتید مغز گردو یا پودر پسته روی آن بریزید و تزیین کنید.
گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا