کاروان صحرا طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی - کاروان صحرا

 

درست کردن کوکی بادام زمینی عسلی, تهیه کوکی بادام زمینی عسلی

طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی

 

مواد لازم برای تهیه کوکی بادام زمینی عسلی :

عسل  ۱۷۵ گرم 
 بادام زمینی تست شده ۵۰ گرم 
 کره بادام زمینی  ۱۳۰ گرم
کره  ۱۵۰ گرم 
 شکر قهوه ای  ۵۰ گرم
 تخم مرغ  ۲ عدد
 گلاب  ۱ قاشق غذاخوری
 آرد  ۱۸۰ گرم
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی :

با همزن دستی ۱۰۰ گرم کره و شکر قهوه ای و ۲۵ گرم عسل و کره بادام زمینی را هم بزنید حدود ۲ دقیقه. تخم مرغ و گلاب یا عصاره وانیل را اضافه کنید آرد و جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و در حد یکدست شدن مخلوط کنید به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را در دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله از هم بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده اید بپزید.

 

پس از پخت کوکی ها را روی توری سیمی بگذارید تا کمی خنک شوند، پس از خنک شدن بقیه عسل را با مابقی کره با کمی نمک روی حرارت متوسط بگذارید مدام هم بزنید تا بجوشد حرارت را کم کنید ۱۰ دقیقه با حرارت کم روی شعله باشد تا غلیظ شود از روی حرارت بردارید بادام زمینی ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد سپس روی شیرینی ها بریزید.

 

گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 179 views بار دسته بندی : آموزش شیرینی پزی تاريخ : 26 نوامبر 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.