-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک آلو سیاه بسیار خوشمزه
مدت زمان آماده سازی و پخت : ۸۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کیک آلو سیاه :
آرد | ۳ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آلو سیاه | ۴ عدد |
ماست | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ و ۱/۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱/۸ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک آلو سیاه :
فر را روی حرارت ۱۸۰ روشن می کنیم، آلو ها را از وسط نصف کرده هسته آنرا جدا کرده و در مقدار خیلی کم آب و ۳ قاشق غذاخوری شکر قرار داده تا کمی نرم شود چند تا از آلوها را برای روی کیک برداشته کنار می گذاریم و بقیه را خوب می گذاريم بپزد و بعد له می کنیم تا پوره مانند شود.
روغن و شکر را خوب مخلوط تا کرم مانند شود بعد تخم مرغها را دونه دونه داخل مواد ریخته خوب هم می زنیم بعد نمک و وانیل را مي ريزيم.
سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم ریخته و هم می زنیم و در آخر ماست را اضافه می کنیم.
قالب کیک را چرب کرده نصف مواد کیک را ریخته و مواد پوره شده آلو را که با مقداری بادام یا گردو مخلوط کرده ایم مي ريزيم و بعد باقي مواد کیک و سپس آلو ها را که نصف کرده و کنار گذاشتیم روی کیک مي چينيم و در فر به مدت ۴۵_۵۰ دقيقه می پزیم .
در مرحله آخر پخت کیک آلو سیاه روی آن آلو های نصفه ای و یا تکه های ریزتر مانند تصویر می چینیم
منبع : bamacook.com