کاروان صحرا طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات - کاروان صحرا

 

طرز تهیه کیک شکلاتی,طرز پخت کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

 

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات کیکی نرم و خیس عالی است.

 

مواد لازم برای کیک شکلاتی :

آرد  ۱و۳/۴ پیمانه یا ۲۲۰ گرم 
شکر   ۱و۳/۴ پیمانه یا ۳۵۰ گرم می شود کمتر زد 
پودر کاکائو  ۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم 
بکینگ پودر   ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
باترمیلک (دستور در پایین) ۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر
روغن مایع ۱/۲ پیمانه یا ۱۲۰ میلی لیتر
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد یا ۳ عدد کوچک
عصاره خالص وانیل ۱ قاشق چایخوری
نسکافه گرم که شکر ندارد(با آب گرم یا چای گرم) ۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر

 

نکته: تخم مرغ ها حتما به دمای محیط رسیده باشند.

 

مواد لازم برای باتر کریم شکلات :

کره نرم (در دمای اتاق)  ۲۹۰ گرم 
 پودر قند ۳-۴ پیمانه یا ۳۶۰-۴۸۰ گرم
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم
 خامه صبحانه تا غلظت دلخواه برسد ۳-۵ قاشق غذاخوری
 عصاره خالص وانیل ۱ قاشق چایخوری 
 نمک (اختیاری) ۱/۲ الی ۳/۴ قاشق چاخوری 

 

نکته: می توانید از مخلوط خامه فرم گرفته و پودر کاکائو یا شکلات آب شده به جای آن استفاده کنید.

 

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات:

فر را در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید، دو قالب ۲۳ سانتیمتری را چرب کنید و آرد بپاشید، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید. باترمیلک، روغن، تخم مرغ ها و وانیل را با سرعت بالای همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند، به آرامی مواد خشک را اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا فقط مخلوط شوند، زیاد نه، بعد نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید. مایع خیلی شل خواهد بود، داخل قالب ها بریزید و ۲۳-۲۷ دقیقیه بپزید تا تستر از وسط کیک ها تمیز در بیاید.

 

طرز تهیه باتر کریم شکلاتی :

با سر پدالی همزن، و با سرعت بالا، کره را حدود ۲ دقیقه بزنید تا خامه ای بعد سرعت همزن را روی کم بگذارید و کم کم حدود ۳ و نیم پیمانه از پودر قند و همچنین پودر کاکائو را اضافه کنید و بزنید. نمک هم خواستید بزنید.

 

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات,درست کردن کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

برشی از کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

 

نکته:

این کیک در دمای اتاق و کاملا بسته، تا ۴ روز می ماند، در یخچال هم تا ۷ روز می ماند و تا ۳ ماه در فریزر می شود گذاشت.

 

برای باتر میلک، داخل ۱ پیمانه، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید  بریزید و روی آن شیر بریزید تا پیمانه پر شود، مخلوط کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد.

 

گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 185 views بار دسته بندی : آموزش شیرینی پزی تاريخ : 26 نوامبر 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.