-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات
طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات کیکی نرم و خیس عالی است.
مواد لازم برای کیک شکلاتی :
آرد | ۱و۳/۴ پیمانه یا ۲۲۰ گرم |
شکر | ۱و۳/۴ پیمانه یا ۳۵۰ گرم می شود کمتر زد |
پودر کاکائو | ۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
باترمیلک (دستور در پایین) | ۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر |
روغن مایع | ۱/۲ پیمانه یا ۱۲۰ میلی لیتر |
تخم مرغ بزرگ | ۲ عدد یا ۳ عدد کوچک |
عصاره خالص وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
نسکافه گرم که شکر ندارد(با آب گرم یا چای گرم) | ۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر |
نکته: تخم مرغ ها حتما به دمای محیط رسیده باشند.
مواد لازم برای باتر کریم شکلات :
کره نرم (در دمای اتاق) | ۲۹۰ گرم |
پودر قند | ۳-۴ پیمانه یا ۳۶۰-۴۸۰ گرم |
پودر کاکائو | ۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم |
خامه صبحانه تا غلظت دلخواه برسد | ۳-۵ قاشق غذاخوری |
عصاره خالص وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک (اختیاری) | ۱/۲ الی ۳/۴ قاشق چاخوری |
نکته: می توانید از مخلوط خامه فرم گرفته و پودر کاکائو یا شکلات آب شده به جای آن استفاده کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات:
فر را در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید، دو قالب ۲۳ سانتیمتری را چرب کنید و آرد بپاشید، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید. باترمیلک، روغن، تخم مرغ ها و وانیل را با سرعت بالای همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند، به آرامی مواد خشک را اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا فقط مخلوط شوند، زیاد نه، بعد نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید. مایع خیلی شل خواهد بود، داخل قالب ها بریزید و ۲۳-۲۷ دقیقیه بپزید تا تستر از وسط کیک ها تمیز در بیاید.
طرز تهیه باتر کریم شکلاتی :
با سر پدالی همزن، و با سرعت بالا، کره را حدود ۲ دقیقه بزنید تا خامه ای بعد سرعت همزن را روی کم بگذارید و کم کم حدود ۳ و نیم پیمانه از پودر قند و همچنین پودر کاکائو را اضافه کنید و بزنید. نمک هم خواستید بزنید.
برشی از کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات
نکته:
این کیک در دمای اتاق و کاملا بسته، تا ۴ روز می ماند، در یخچال هم تا ۷ روز می ماند و تا ۳ ماه در فریزر می شود گذاشت.
برای باتر میلک، داخل ۱ پیمانه، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزید و روی آن شیر بریزید تا پیمانه پر شود، مخلوط کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد.
گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا