-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور
عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.
مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور :
تخم مرغ درشت | ۲ عدد |
شکر قهوه ای | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
آرد | ۸ قاشق غذاخوری |
شیره انگور | ۷ قاشق غذاخوری |
دارچین | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
زنجبیل | ۱/۴ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
گردو ریز شده | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور :
ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.
در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.
گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا