-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک نارنگی
مواد لازم برای کیک نارنگی :
آرد | ۲ ليوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پكينگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانيل | نصف قاشق چایخوری |
شکر | ۱ ليوان |
شیر | نصف ليوان |
روغن مايع | نصف ليوان |
آب نارنگی | آب يک عدد نارنگی |
طرز تهیه کیک نارنگی:
ابتدا شكر و تخم مرغ را هم زده تا كشدار و كرم رنگ شود بعد شير، روغن مايع، آب نارنگی رو اضافه می كنيم هم می زنيم.
حالا همزن را كنار گزاشته و با ليسك آرد را با پكينگ پودر مخلوط كرده و سه بار الک كرديم آرام آرام اضافه می كنيم و به شكل دورانی هم می زنيم.
قالب را چرب كرده و مايع كيک را داخل قالب ريخته و داخل فری که از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ روشن كرديم به مدت ۳۵ دقيقه قرار می دهيم بعد با سس و يا پودر شكر تزيين كرده سرو می كنيم.
گردآوری : بخش آشپزی کاروان صحرا