کاروان صحرا طرز تهیه کیک پرتقال و هویج کیکی پر از ویتامین - کاروان صحرا

 

روش های پخت کیک پرتقال و هویج و لیمو, درست کردن کیک پرتقال و هویج و لیمو

طرز تهیه کیک پرتقال و هویج و لیمو کیک ویتامینه

 

انواع مختلفی از کیک از جمله کیک وانیلی، کیک هویج، کیک پرتقال، کیک سیب، کیک هویج با گردو و … تهیه می شود و هر کدام طعم خاص خود را دارد. در این مطلب طرز تهیه کیک پرتقال و هویج آموزش داده شده است. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای کیک پرتقال و هویج و لیمو :

 تخم مرغ  ۳ عدد
 شکر  ۲۲۰ گرم
 هویج ۲ عدد (۲۰۰ گرم) 
 آب لیمو ۱/۲ لیمو 
 پوست لیمو (سفیده پوست رنده نشود) ۱ عدد 
آب پرتقال   آب ۱ عدد پرتقال
پوست پرتقال   ۱۲۰ گرم
 روغن مایع ۱۲۰ گرم 
آرد سفید قنادی  ۲۲۰ گرم
* نشاسته ذرت ۳۰ گرم 
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری پر
نمک ۱ پنس

 

* نشاسته ذرت (می توانید به همین میزان آرد اضافه کنید)

 

طرز تهیه کیک پرتقال و هویج و لیمو :

در یک کاسه، تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن برقی خوب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.

هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید، به همراه روغن در غذا ساز بریزید و پوره کنید. این مخلوط را به همراه پوست رنده شده و آب پرتقال، پوست رنده شده و آب لیمو و نمک به مایه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مایه خوب مخلوط شود. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کیک پرتقالی )

 

آرد و بکینگ پودر و نشاسته را ۳ بار الک کنید و به مایه کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود. قالب تان را چرب و آرد پاشی کنید (اضافه آرد را بگیرید)، مخلوط مایه را در قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید به مدت تقریبی ۳۵ – ۴۰ دقیقه تا کیک پخته شود.

 

نکته :

همیشه قبل از بیرون آمدن کیک از فر با خلال دندان چک کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 194 views بار دسته بندی : آموزش شیرینی پزی تاريخ : 26 نوامبر 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.