-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک پرتقال و هویج و لیمو کیک ویتامینه
انواع مختلفی از کیک از جمله کیک وانیلی، کیک هویج، کیک پرتقال، کیک سیب، کیک هویج با گردو و … تهیه می شود و هر کدام طعم خاص خود را دارد. در این مطلب طرز تهیه کیک پرتقال و هویج آموزش داده شده است. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک پرتقال و هویج و لیمو :
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۲۲۰ گرم |
هویج | ۲ عدد (۲۰۰ گرم) |
آب لیمو | ۱/۲ لیمو |
پوست لیمو (سفیده پوست رنده نشود) | ۱ عدد |
آب پرتقال | آب ۱ عدد پرتقال |
پوست پرتقال | ۱۲۰ گرم |
روغن مایع | ۱۲۰ گرم |
آرد سفید قنادی | ۲۲۰ گرم |
* نشاسته ذرت | ۳۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری پر |
نمک | ۱ پنس |
* نشاسته ذرت (می توانید به همین میزان آرد اضافه کنید)
طرز تهیه کیک پرتقال و هویج و لیمو :
در یک کاسه، تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن برقی خوب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.
هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید، به همراه روغن در غذا ساز بریزید و پوره کنید. این مخلوط را به همراه پوست رنده شده و آب پرتقال، پوست رنده شده و آب لیمو و نمک به مایه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مایه خوب مخلوط شود. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کیک پرتقالی )
آرد و بکینگ پودر و نشاسته را ۳ بار الک کنید و به مایه کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود. قالب تان را چرب و آرد پاشی کنید (اضافه آرد را بگیرید)، مخلوط مایه را در قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید به مدت تقریبی ۳۵ – ۴۰ دقیقه تا کیک پخته شود.
نکته :
همیشه قبل از بیرون آمدن کیک از فر با خلال دندان چک کنید.
گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا