کاروان صحرا طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی - کاروان صحرا

 

درست کردن کیک پودینگ فنجانی, مواد لازم برای کیک پودینگ فنجانی

طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی بدون فر

 

مواد لازم برای کیک پودینگ فنجانی :

 تخم مرغ ۲ عدد 
شکر  ۱ استکان (۷۰ گرم)
 شیر نصف لیوان 
 روغن مایع ۱ استکان (۸۰ گرم)
آرد  ۱/۵ لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی 
 کاکائو (درصورت تمایل) ۲ قاشق غذاخوری 
 بکینگ پودر ۲/۵ قاشق چایخوری 
 وانیل ۵ گرم 

 

طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی :

تخم مرغ و شکر را به خوبی هم بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود سپس مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر مواد خشک را با هم الک کنید و اضافه کنید و مخلوط کنید مایه کیک تان آماده شده است، مایه کیک آماده شده را تا نیمه فنجان ها پر کنید. فنجان ها را درون قابلمه بگذارید. درون قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که پس از جوش آمدن آب داخل فنجان ها پاشیده نشود.

 

روی آن را یک پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید و در قابلمه را ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زودتر می پزد بعد از زمانی آرام با انگشتتان آن را لمس کنید متوجه می شوید آماده است یا نه. ( می توانید از تست خلال دندان متوجه پخته شدن آن شوید). (بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ شکلاتی)

 

مواد لازم برای پودینگ :

 شیر  ۲ لیوان
 شکر ۱ استکان 
آرد  ۴ قاشق غذاخوری 
 شکلات تلخ ۸۰ گرم 
 شکلات شیری ۸۰ گرم 

 

طرز تهیه پودینگ :

به غیر از شکلات ها همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و مدام هم بزنید و بپزید (تا غلیظ شود و قوام پیدا کند) بعد از پختن گاز را خاموش کنید. شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و روی کیک ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 45 views بار دسته بندی : آموزش شیرینی پزی تاريخ : 26 نوامبر 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.