-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز درست کردن کیک ژله ای پرتقالی
مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای پرتقالی :
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
پودر ژله | ۱ بسته |
آرد | ۱/۵ لیوان |
آب پرتقال یا شیر | نصف لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه کیک ژله ای پرتقالی :
ابتدا قالب را چرب کنبد کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید، فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن بزنید تا کشدار و حجیم شود، روغن و آب پرتقال یا شیر را اضافه کنید و مجدد با همزن هم بزنید.
در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید تا یکدست شود، مواد را داخل قالب بریزید و در فر به مدت ۳۵_۴۰ دقیقه قرار بدهید.
گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا