-
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک کرامبل سیب
مواد لازم برای کیک کرامبل سیب :
آرد | ۲ لیوان دسته دار فرانسوی |
تخم مرغ | ۳ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست شیرین | ۲/۳ لیوان |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
تخم مرغ | ۳ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق سرصاف |
مواد لازم برای تهیه کرامبل :
سیب پوست کنده و اسلایس شده | ۲ عدد |
بیسکوئیت ساقه طلایی | ۱ بسته |
پودر دارچین | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نسکافه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
طرز تهیه کرامبل :
ابتدا بیسکوئیت ها را پودر کنید و با بقیه مواد خشک مخلوط کنید سپس کره که به دمای محیط رسیده را با نوک انگشتانتان به خرد مواد بدهید یا داخل مخلوط کن بریزید. سیب ها را اسلایس کنید و کنار بگذارید.
طرز تهیه کیک کرامبل سیب :
ابتدا کرده که به دمای محیط رسیده را با شکر ۵-۶ دقیقه هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست اضافه کنید و دوباره هم بزنید آرد با بکینگ پودر الک کرده به مایع کیک اضافه کنید.
داخل قالب را با روغن چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید نصف مواد کیک را بریزید بعد سیب های اسلایس شده را داخل شکر بزنید و سپس روی مواد کیک بچینید از مواد کرامبل روی سیب بریزید و صاف کنید. بقیه مایع کیک را روی مواد کرامبل پخش کنید و بقیه مواد کرامبل را روی مایع کیک بریزید و داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بگذارید.
نکته :
* مواد این کیک نسبت به مواد کیک های دیگر سفت است و لایه رویی مواد کیک با حوصله پخش کنید تا همه ی قسمت کیک یکسان در بیاید.
* ماست باید پرچرب و بدون آب و شیرین باشد.
* می توانید پودر نسکافه را حذف کنید.
گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا