کاروان صحرا طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای - کاروان صحرا

 

درست کردن کیک کوکواستار, نحوه درست کردن کیک کوکواستار

طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای

 

مواد لازم برای کیک کوکواستار ترکیه ای :

تخم مرغ   ۲ عدد
شیر   ۱ استکان
شکر  ۱ استکان 
 روغن زیتون یا روغن مایع نصف استکان 
آرد ۱ لیوان
کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر نصف پاکت

 

مواد لازم برای لایه میانی کیک کوکواستار :

کرم شانتی با طعم سرشیر(پودر خامه)   ۱ پاکت
پودر نارگیل  ۲ لیوان 
شیر   ۲ لیوان

 

مواد لازم برای گاناژ :

خامه صبحانه صورتی  ۱ بسته (۲۰۰ میلی لیتر) 
 شکلات شیری ۲ پاکت (۱۶۰ گرم) 

 

طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای:

تخم مرغ ها و شکر را پنج دقیقه با سرعت تند همزن هم بزنید تا کشدار و کرمی رنگ شود، سپس بقیه مواد را مثل کیک ساده افزوده و مایه کیک را در قالب با قطر سی سانتی متری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و پخت آن را با خلال دندان تست کنید وقتی تمیز بیرون آمد فر را خاموش کنید.

 

لایه میانی را با همزدن شیر و کرم شانتی و پودر نارگیل تهیه کنید تا شکل خامه فرم گرفته را به خودش بگیرد و سپس آن را در یخچال قرار بدهید.

 

گاناژ را با گرم کردن خامه به صورتی که به دمای جوش برسد ولی نجوشد، سپس شکلات ها را داخل آن خرد کنید و خوب هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.

 

کیک خنک شده را با نصف لیوان شیر مرطوب کرده و ابتدا لایه میانی را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و سپس گاناژ خنک شده را روی لایه سفید بریزید و حتما حداقل ۲-۳ ساعت در یخچال قرار بدهید و سپس سرو کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی کاروان صحرا

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 183 views بار دسته بندی : آموزش شیرینی پزی تاريخ : 26 نوامبر 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.