کاروان صحرا کیک بهارنارنج و پرتقال - کاروان صحرا

نحوه پخت کیک بهار نارنج, نحوه پخت کیک های بهاری

کیک بهارنارنج و پرتقال کیک فصل بهار

 

بهار كه مي‌آيد بوي بهارنارنج همه را سرمست مي‌كند، البته اين سرمستي مي‌تواند ادامه دار باشد؛ اگر شما از عرق اين گل خوشبو در نوشيدني‌ها و حتي دسرهاي فصلتان هم استفاده كنيد.

مواد لازم کیک بهارنارنج و پرتقال:

آرد  ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
بيكينگ پودر  ۲ قاشق چایخوری
 آب پرتقال ۱ پيمانه
پوست پرتقال رنده شده ۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده ۱ قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج ۴ /۱ پيمانه
وانیل ۲ /۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
كره ۱۰۰ گرم

 

 
طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال :
برای تهیه پرتقال و بهارنارنج ابتدا تخم‌مرغ ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هر كدام را در كاسه ای بريزيد. به كاسه زرده‌ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود.

حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

سفيده را هم با همزن برقی هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسک مخلوط كنيد.

حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد کیک اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد گرم کنید، سپس آرد را كم‌كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کیک پرتقالی)
 
قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد.که کیک به قالب نچسبد مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا ۴۵ دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايی رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 43 views بار دسته بندی : آموزش شیرینی پزی تاريخ : 26 نوامبر 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.