کاروان صحرا

کاروان صحرا - صفحه 85 از 92 - آموزش آشپزی ،انواع مربا و ترشی،غذاهای رژیمی و ...

محصولات فروشی

آخرین مطالب

204 views بار
طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

مجموعه: آموزش انواع غذاها   پخت کوکو شیرین قزوینی   روش پخت کوکوی شیرین قزوینی کوکو شیرین از غذاهای سنتی و محلی شهر قزوین است. این غذا به عنوان شیرینی نیست بلکه کوکو است با طعم شیرین. افرادی که به غذاهای شیرین علاقه دارند حتما این غذا را تهیه و میل کنند. کوکوی شیرین قزوینی مواد لازم برای کوکوی شیرین قزوینی برای ۵ نفر : سیب زمینی متوسط ۵ عدد تخم مرغ ۴ عدد  روغن مایع […]

200 views بار
طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرزتهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو   روش پخت ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو، از خوشمزه ترین ساندویچ هایی است که خیلی ساده تهیه می شود. در ادامه با روش های پخت آن آشنا می شوید. طرز پخت پنیر و مرغ بوفالو : مواد لازم برای ۴ ساندویچ :  سینه مرغ بریان شده  ۲ عدد  سس مرغ بوفالو نصف فنجان   پیازچه پیاز خرد شده  یک چهارم […]

222 views بار
طرز تهیه پنیر مونتری جک

طرز تهیه پنیر مونتری جک

مجموعه: آموزش انواع غذاها   پنیر مونتری جک چیست؟   روش تهیه پنیر مونتری جک این پنیر معمولاً در غذاهای مکزیکی و اسپانیایی به عنوان طعم ملایم استفاده می شود و به خوبی ذوب می شود. از نظر طعم و بافت شبیه پنیر کلبی و چدار است. انواع مونتری جک معروف به خشک جک (نسخه قدیمی) و فلفل جک (فلفل ادویه ای) نیز بسیار محبوب هستند. مونتری جک در سراسر فروشگاه های مواد غذایی و سوپرمارکت […]

188 views بار
غذای تایلندی با مرغ و میگو

غذای تایلندی با مرغ و میگو

مجموعه: آموزش انواع غذاها   درست کردن غذای تایلندی   روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید. طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو : مواد لازم برای غذای تایلندی :  رشته فرنگی برنجی حدود ۲۵۰ گرم   سس ماهی  ۳ قاشق غذاخوری  سس گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری  سس ورستر شایر  ۱ قاشق غذاخوری  سس چیلی […]

200 views بار
طرز تهیه خوراک مرغ با نان تورتیلا

طرز تهیه خوراک مرغ با نان تورتیلا

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز پخت خوراک مرغ   طرز درست کردن خوراک مرغ با نان تورتیلا برای سرو و تهیه ی مرغ می توانید آن را به روشی متفاوت بپزید و میل کنید. می توانید آن را به صورت ساندویچی با نان تورتیلا سرو کنید.   طرز تهیه ی خوراک مرغ: مواد لازم برای ۶-۸ عدد نان تورتیلا :  سینه مرغ بدون استخوان نواری برش خورده  ۴۵۰-۶۰۰ گرم  پیاز سفید یا زرد شیرین […]

208 views بار
طرز تهیه آش سماق به روش های مختلف

طرز تهیه آش سماق به روش های مختلف

مجموعه: آموزش انواع غذاها طرز پخت انواع آش سماق   روش های تهیه آش سماق آش یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریبا در تمام ایران پخته می‌شود. آش چندین نوع است. از جمله آش رشته، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و … نوعی دیگر آش هست به اسم آش سماق این آش از غذاهای سنتی تویسرکان همدان و اصفهان است. در ادامه با چند روش تهیه ی آن آشنا می شوید. […]

209 views بار
طرز تهیه لپه پلو با زیره، از غذاهای سنتی کرمان

طرز تهیه لپه پلو با زیره، از غذاهای سنتی کرمان

مجموعه: آموزش انواع غذاها نحوه ی پخت لپه پلو با زیره کرمانی   طرز تهیه لپه پلو با زیره لپه پلو با زیره، از غذاهای سنتی کرمان است، همان طور که از اسم آن مشخص است از لپه و زیره و گوشت تهیه می شود. عطر و طعم زیره در این غذا بی نظیر است.   طرز تهیه لپه پلو با زیره : مواد لازم لپه پلو با زیره برای ۲ نفر :  لپه  نصف […]

187 views بار
طرز تهیه چغوک بریزو

طرز تهیه چغوک بریزو

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز تهیه جغوک بریزو کرمانی   روش تهیه چغوک بریزو چغوک بریزو از غذاهای محلی کرمان است. چغوک در زبان محلی یعنی گنجشگ و بریزو یعنی سرخ کرده. این غذا بسیار خوشمزه و سبک و سریع آماده می شود. در خیلی از شهرها این غذا پخته می شود اما با نام های متفاوت. طرزتهیه جغوک بریزو: مواد لازم برای جغوک بریزو : برای ۶ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سیب […]

195 views بار
طرز تهیه اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار

طرز تهیه اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار

مجموعه: آموزش انواع غذاها طرز پخت اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار   روش پخت اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار معمولاً فکر می کنید اسکون ها شیرین باشند و خوش طعم نباشند اما این کلوچه های غنی و لطیف مملو از تکه های پنیر چدار و بیکن خرد شده و یا با پیازچه ی تازه است. آن ها را می توانید همراه با سوپ یا سالاد به عنوان یک وعده […]

223 views بار
طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

مجموعه: آموزش انواع غذاها   طرز درست کردن کتف و بال مرغ عسلی   روش پخت کتف و بال مرغ عسلی اگر می خواهید مزه ای متفاوت از خوردن کتف و بال را تجربه کنید، پیشنهاد می کنم این روش پخت را امتحان کنید. در این روش پخت به دلیل داشتن عسل به صورت کاراملی در می آید و مزه ای ملس دارد. کتف و بال مرغ عسلی : مواد لازم برای کتف و بال […]