کاروان صحرا

کاروان صحرا - صفحه 34 از 92 - آموزش آشپزی ،انواع مربا و ترشی،غذاهای رژیمی و ...

محصولات فروشی

آخرین مطالب

207 views بار
طرز  تهیه کیک کدوی شکلاتی

طرز تهیه کیک کدوی شکلاتی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی   طرز تهیه کیک کدوی شکلاتی یک دسر پاییزی خوشمزه   این کیک خوشمزه خیلی ساده و سریع درست می شود و اگر می خواهید طعم آن را هیچ وقت فراموش نکنید آن را همراه با بستنی وانیلی یا کاراملی سرو کنید.   مواد لازم برای کیک کدوی شکلاتی : آرد   ۲ پیمانه  جوش شیرین ½ قاشق چایخوری   پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری   پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری  پودر جوز هندی […]

181 views بار
طرز تهیه کیک ماست و لیمو

طرز تهیه کیک ماست و لیمو

مجموعه: آموزش شیرینی پزی   کیک ماست و لیمو، کیکی متفاوت با بافتی کاملا سبک و اسفنجی   مواد لازم برای کیک ماست و لیمو :  آرد ۱۸۰ گرم   ماست خامه ای ۱۰۰ گرم   شکر ۱۴۰ گرم  تخم مرغ  ۳ عدد  روغن مایع ۱۰۰ گرم بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمو یا پرتقال ۱ قاشق سوپخوری پر   طرز تهیه کیک ماست و لیمو : ابتدا روغن، شکر و پوست لیمو […]

173 views بار
طرز تهیه کیک خرمالو

طرز تهیه کیک خرمالو

مجموعه: آموزش شیرینی پزی   دستور کیک خرمالو   طرز تهیه کیک خرمالو به روش های مختلف کیک خرمالو، یکی از کیک های مناسب فصل پاییز است. این کیک خوشمزه را در یک عصر پاییزی با چای میل کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه با ۲ روش متفاوت آشنا شوید. کیک خرمالو و گردو مواد لازم برای تهیه ی کیک خرمالو :  تخم مرغ ۳ عدد   * شکر ۳/۴ پیمانه   وانیل ۱/۴ […]

186 views بار
طرز تهیه دسر سوفله لیمو

طرز تهیه دسر سوفله لیمو

مجموعه: آموزش شیرینی پزی   طرز تهیه دسر سوفله لیمو   مواد لازم برای تهیه سوفله لیمو :  شکر سفید ۶ قاشق غذاخوری  آرد کامل  ¼ پیمانه  پوست لیمو رنده شده  مقداری  آب لیمو ترش  ¼ پیمانه  کره یک قاشق غذاخوری تخم مرغ دو عدد زرده شیر یک پیمانه سفیده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند به مقدار لازم   طرز تهیه سوفله لیمو : ابتدا باید فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم […]

184 views بار
طرز تهیه تارت کدو حلوایی

طرز تهیه تارت کدو حلوایی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی   طرز تهیه تارت کدو حلوایی   مواد لازم برای خمیر تارت :  آرد ١/٥ليوان   کره ١٢٠ گرم  تخم مرغ  ١ عدد   پودر قند ٣ قاشق  شير سرد ١/٣ پيمانه   طرز تهیه خمیر تارت :  خمير تارت را اماده كنيد بعد ١ساعت استراحت در يخچال داخل قالب تارت را با خمير پر می كنيم و با چنگال سوراخ می كنيم و می گذاريم داخل فر با درجه ١٨٠ تا بپزد. […]

169 views بار
طرز تهیه کرم شکلات

طرز تهیه کرم شکلات

مجموعه: آموزش شیرینی پزی   طرز تهیه دسر کرم شکلات   مواد لازم برای تهیه کرم شکلات : زرده تخم مرغ  ٣ عدد  شكر  ١٢ قاشق غذاخوری  شير   ٣ ليوان  پودر ژلاتين  ٣ قاشق غذاخوری پودر كاكائو ٤ قاشق غذاخوری آب سرد نصف ليوان خامه صبحانه ٢٠٠ گرم   طرز تهیه کرم شکلات : پودر ژلاتين را با آب بن ماری می كنيم زرده تخم مرغ و وانيل و و شكر را با همزن حسابی […]

202 views بار
طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی

طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی

مجموعه: آموزش شیرینی پزی   طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی   مواد لازم برای شیرینی لیمویی یا پرتقالی : آرد  ۲۵۰ گرم   کره ۱۲۵ گرم  شکر  ۱۲۵ گرم   تخم مرغ ۱ عدد  پوست لیمو (پرتقال) رنده شده ۲ عدد   برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:  سفیده تخم مرغ  ۱ عدد پودر قند  ۲۲۰ گرم   آب لیمو ۱۰ میلی لیتر    طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی : کره و شکر را با همزن […]

170 views بار
طرز تهیه بیسکوییت کرم دار دو رنگ در تابه و فر

طرز تهیه بیسکوییت کرم دار دو رنگ در تابه و فر

مجموعه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه بیسکوییت کرم دار دو رنگ در تابه و فر   این بیسکوییت نه خشک است و نه نرم بنابراین می توان آن را هم درون فر و هم تابه بپزید.   مواد لازم برای تهیه بیسکوییت دو رنگ کرم دار: آرد ۴ پیمانه کره نرم  ۲۰۰ گرم  روغن زیتون یا روغن مایع   یک دوم پیمانه پودر شکر  ۱ پیمانه  تخم مرغ  ۱ عدد وانیل شکردار ۱ قاشق مرباخوری پودر […]

181 views بار
طرز تهیه ترایفل اوریو مناسب یلدا

طرز تهیه ترایفل اوریو مناسب یلدا

مجموعه: آموزش شیرینی پزی   طرز تهیه ترایفل اوریو شیرینی یلدایی   مواد لازم برای ترایفل اوریو :  بیسکویت اوریو ۲۴۰ گرم   پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم   شکلات آشپزی نیمه شیرین ذوب شده ۱۰۰ گرم    طرز تهیه ترایفل اوریو : ۹ عدد بیسکویت اوریو را له کنید برای اینکه بهتر خرد شوند در مخلوط کن بریزید. ۳۶ بیسکویت باقیمانده را  نیز خرد کرده و در یک کاسه متوسط بریزید. سپس پنیر خامه ای را […]

191 views بار
طرز تهیه شیرینی کلاچ میان پر

طرز تهیه شیرینی کلاچ میان پر

مجموعه: آموزش شیرینی پزی   طرز تهیه شیرینی کلچ میان پر خانگی و گیلانی   مدت زمان تهیه : ۳۰ دقیقه مواد لازم برای تهیه کلاچ میان پر : ۴_۵ نفر  آرد  به اندازه ای که مایع تبدیل به خمیر شود  شیر ۱/۲ لیوان   شکر ۳ قاشق غذاخوری   خمیرمایه ۱ قاشق مرباخوری  زعفران آب شده ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد روغن ۳ قاشق غذاخوری   مواد داخل شیرینی کلاچ :  پودر قند […]